Erbatu Construction’ın Yeniboğaziçi’nde 36 adet müstakil villalardan oluşan Ada Park Sitesi Projesi, havuz, deniz, yeliş ve doğayla iç içe yaşam fırsatı sunuyor

Kuzey Kıbrıs’ın köklü inşaat sitelerinden Erbatu Construction, yeni inşa etmeye başladığı Ada Park Sitesi Projesi’yle Yeniboğaziçi Bölgesi’ne yeni bir soluk katıyor.

Ada Park Sitesi, 2+1, 3+1 ve 4+1 müstakil villalardan oluşacak. Denize ve Gazimağusa şehir içine sadece 5 dakika mesafedeki bir bölgeye inşa edilmeye başlayan Ada Park Projesi, Erbatu Construction kalitesiyle müşterilerine kalite, konfor, huzur ve güveni bir arada sunuyor.

Tamamen akıllı ev sistemiyle donatılacak Ada Park konutları, yüzme havuzu, çocuk parkı, yeşil alan, spor salonu, eczane, market, restoran, merkezi kamera, jeneratör sistemi ve kontrollü giriş-çıkış özelliklerini de barındıracak.

Yerli: Ada Park Sitesi’nin benzeri yok

Ada Park Sitesi Projesi ile ilgili gazetemiz NORTH CYPRUS UK’e bilgi veren Erbatu Construction Genel Koordinatörü Mehmet Madi Yerli, yeni projeleri olan Ada Park Sitesi’nin Yeniboğaziçi girişinde Aytottoro Meze Restoran’ın yanında, anayol üzerinde çok güzel bir bölgede olduğunu söyledi.

Ada Park Sitesi’ni yaklaşık 12 dönüm arazi üzerine 36 adet müstakil villa olacak şekilde bir kompleks olarak inşa edeceklerini kaydeden Yerli, site içerisinde yüzme havuzu, çocuk parkı, yeşil alan, spor salonu, market, eczane ve restoranın yer alacağını bildirdi.

Mehmet Madi Yerli, Ada Park Sitesi ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Yeniboğaziçi Bölgesi’nde bugüne kadar benzeri olmayan donanımda bir site olacak. Merkezi kamera ve jeneratör sistemi, kontrollü giriş çıkışlar olacak. Tamamen akıllı ev sistemiyle donatıldı. 1 Ağustos tarihinde satışa çıkmayı hedefliyoruz. Ancak satışa çıkmadan da şuanda projenin yüzde 15’ine yakını satılmış durumdadır. Yeniboğaziçi Bölgesi herkesin de bildiği gibi Citta Slow bölgesidir. Denize 5 dakika, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Gazimağusa şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Hem lokasyon olarak hem de bölge olarak çok muhteşem bir yer”.

Yeniboğaziçi Belediyesi’nin düzenlemesini yeni tamamladığı Belediye Plajı’na sitelerinin çok yakın bir konumda olduğuna da değinen Yerli, “ Ada Park Sitesi hem havuz, hem deniz, hem yeşil alan hem de doğa ile iç içe bir proje olacak. Tam bir müstakil ev konforu sunacağız”.

Yeniboğaziçi’nde 500 konut inşa ettik

Mehmet Madi Yerli, Ada Park Sitesi’nin şirketlerinin Yeniboğaziçi’ndeki 6’ncı projesi olduğuna vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

“Şirketimiz, Yeniboğaziçi Bölgesi’nde günümüze kadar yaklaşık 500 konut inşa etti. Bunların içinde arsa parselasyonları da var. Bungalov tarzı bir sitemiz vardır. Erbatu Reach Heaven Sitesi’ni tamamladık. Erbatu Aysergi Tower Apartmanları’nı tamamladık. Erbatu Pulya Sitesi inşa edildi ve teslimatı yapıldı”.

Ağustos ayının başında başladıkları Ada Park Sitesi inşaatının 24 ayda tamamlanacağını ifade eden Yerli, projenin inşaatının etap etap tamamlanacağını dile getirdi. Mehmet Madi Yerli, Ada Park Sitesi’nin 2+1, 3+1 ve 4+1 villalardan oluşacağını açıkladı.

Müşteri portföyü yurt dışından

Şirketlerinin yaklaşık 3 yıldan bu yana yüzde 80 müşteri portföyünün yurt dışından olduğuna dikkat çeken Mehmet Madi Yerli; İran, Rusya, Belarus, Türkiye, Libya ve İngiltere ağırlıklı olarak satışlarının devam ettiğini söyledi.

Tahran’da satış ofisleri, Libya, İngiltere ve Türkiye’de satış temsilcileri olduğunu anlatan Yerli, ayrıca yerli acentelerle de işbirlikleri olduğunu kaydetti.

Erbatu Londra’ya hâkim bir şirket… Müşterilerimiz bizi çok iyi biliyor

İngiltere’de özellikle de Londra’da ciddi derecede müşteri portföyleri olduklarını belirten Mehmet Madi Yerli şöyle devam etti:

“O bölgede ciddi derecede daire ve villa satışlarımız mevcuttur. Özellikle Londra’da yaşayan yatırımcılarımıza ve oradaki soydaşlarımıza çağrı yapmak istiyorum. Tabi ki onlar Erbatu’yu çok iyi biliyorlar, Erbatu yıllardır Londra’ya hakim bir şirkettir. Londra’daki soydaşlarımız Ada Park Sitesi ile hiçbir yerde bulamayacakları huzuru ve güveni sunuyoruz. Şehir merkezinden uzakta değil, ancak şehirde de olmayan bir yaşam sunuyoruz. Doğayla iç içe yaşam sunuyoruz”.

Satın aldıkları konutları kiralayabiliyoruz

Yurt dışında yaşayan insanlarımızın yılın 12 ayı KKTC’de kalmadıklarını, Kıbrıs’ta birkaç ay kalıp geri döndüklerini işaret eden Yerli, müşterilerinin Kıbrıs’ta olmadıkları bu sürede evlerinin kapalı kaldığını anlattı.

Mehmet Madi Yerli, müşterilerinin yurt dışında oldukları sürede aldıkları konutlarını günlük, haftalık veya aylık olarak kiralama şeklinde de değerlendirebileceklerini aktardı ve “Dolayısıyla bu evlerin bakımı, güvenliği, temizliği tarafımızca yapılıyor” dedi.

Muhteşem bir tatil evi… Muhteşem bir yatırım

Özellikle İngiltere’deki insanlarımızı şirketlerinin inşa ettiği konutları görmelerini isteyen Yerli, “ Zaten Erbatu’yu onlara anlatmama gerek yok onların çok iyi biliyor. Ada Park Sitemiz hem muhteşem bir tatil evi, hem de aynı zamanda yatırım olarak ön plana çıkmaktadır. Sloganımız da “Hem Tatil, hem yatırımdır” diye konuştu.

Mehmet Madi Yerli, Ada Park Sitesi’ndeki konutlarının fiyatlarının oldukça makul olduğuna vurgu yaptı. Yerli konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Biz şirket olarak 30-40 metrekare konut yapıp yüksek rakamlara satmıyoruz. Biz yaşam alanları sunuyoruz. Gerçekten insanın kendi ailesine inşa edeceği en iyi konutları yapıyoruz. Bu projemizde bu konuda eksiksizdir”.