Emlak sektörünün önde gelen markası Emlak Dünyası, yeni ve modern binasını görkemli bir açılış töreniyle hizmete koydu.

Oldukça modern ve günümüz teknolojilerine uygun bir şekilde inşa edilen yeni bina ile önemli bir hamle gerçekleştiren Emlak Dünyası, müşterilerine daha konforlu ve modern bir ortamda hizmet verecek. Emlak Dünyası'nın 4 katlı ofis binası, Küçükkaymaklı’da, Özker Özgür Caddesi üzerinde yer alan eski binanın yerinde hizmet veriyor.

Yeni binanın hizmete girmesiyle birlikte 3 Haziran akşamı kokteylli bir açılış töreni gerçekleştiren Emlak Dünyası, davetlilere hem güzel bir gece yaşattı hem de sektördeki bu önemli atılımını kutladı.

Açılışa emlak ve iş dünyası ilgi gösterdi

Açılışta, Emlak Dünyası Ortakları ve Deneyimli Emlak Danışmanları Hasan Efe ile Ender Meta başta olmak üzere, yatırımcılar, iş insanları, inşaat sektörünün önde gelenleri, emlak sektöründe faaliyet gösteren birçok emlak danışmanı, Emlak Dünyası personeli ve seçkin davetliler yer aldı.

Kokteylli açılış töreninde Trio Acoustica sahne alarak müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Şirket ve modern bina, 16 yıllık emeğin ürünü

Açılışta konuşan Emlak Dünyası Ortağı ve Deneyimli Emlak Danışmanı Hasan Efe, 16 yıllık bir emeğin ürünü olan şirketin bugünlere gelmesinde ekip arkadaşları ile iş ortaklarının çabasına ve emeği geçen herkese teşekkür etti; İş İnsanı Tahir Topal'ın büyük desteğine atıfta bulundu.

Emlak Dünyası Ortağı Ender Meta ise, şirketin 16 yıllık serüveninde iş ortakları ile ekip arkadaşları sayesinde yol aldıklarını belirterek, giderek büyümeye devam ettiklerini söyledi. İskele'de açılan ofisin şirketin büyümesinin bir örneği olduğunu ifade eden Ender Meta, çıktıkları bu yolda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İş İnsanı Tahir Topal'ın da katıldığı kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Kurdele kesiminin ardından davetliler, müzik dinletisi eşliğinde sohbet edip bolca anı fotoğrafı çektirdi.