Döveç Group tüm Dünya’nın pandemi ile mücadele ettiği bu süreçte yatırımlarına ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Kıbrıs için katma değer yaratacak, istihdamın devamlılığını sağlayacak, bir çok sektöre iş imkanı oluşturacak olan Sky Sakarya ile Mağusa’nın kalbine, yep yeni bir yaşam konsepti geliyor. Şehrin en popüler alanlarından Sakarya caddesi, Citymall AVM ve bir çok işletmeye yürüme mesafesinde konumlanan “Sky Sakarya” Golden Residence ve Terrace Park’ın komşu parselinde, üçlemenin son binası olarak hayata geçiyor. Mağusanın en bilindik mağaza, marka ve donatılarının tam ortasında, köşe üzeri mağazaları, ofis ve konutları ile cıvıl cıvıl bir yaşam noktası geliyor.

5000 metrekare arazi üzerinde kurulu, 11 adet büyük mağaza, ofis, studio daireler, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire ve penthouseları ile konumunu dolduracak bir aktif yaşam merkezi olmaya hazırlanan bina, iki bloktan ve teraslanan katlardan oluşacaktır. Mağusanın iki ana arteri arasındaki proje, her iki caddeye yürüyüş mesafesinde ve ulaşım yollarının tam ortasında bulunmaktadır. Proje Ada Kent ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne olan yakınlığı ile yatırım için ideal bir adres olarak ön plana çıkmaktadır. Sakarya bölgesinde kira tutarlarının diğer bölgelere göre %20 yüksek olması, yıllık peşin alınması ve bölgenin değer artışı yatırımcılar için büyük avantaj sağlamaktadır.

Toplam 11 dükkan ve 139 daireden oluşan SKY Sakarya, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler geniş balkonları ve teraslanan kısımlarda penthouse daireleri ile her tür ihtiyacı ve daire büyüklüğü talebini karşılayacak alternatifler sunmaktadır. Aynı zamanda tasarlanan Home-Office konseptleri ile değişen çalışma alışkanlıklarına özel bir seçenek oluşturmaktadır. Zemin kattaki dükkanlar önünde yer alan yüksek saçak altında oluşturulan yarı kapalı arkat, dükkanlar önünde yağmurdan ve güneşten korunan bir ara mekan oluşturarak, ticari yaşamın buralara taşmasına yardımcı olacaktır. Döveç Group’un ödüllü projeleri Golden Residence ve Terrace Park’ın hemen yanında yükselecek olan Sky Sakarya’nın da bir çok ödülü kazanmaya aday bir proje olacağı şimdiden aşikar.

Bina altında yer alacak muhtelif mağaza ve kafeler yanında, Sky Sakarya Sakinleri Döveç Life Card Ayrıcalıkları ile Golden Residence kapsamında bulunan kapalı havuz, gym ve spa olanaklarından faydalanabileceklerdir. 163 araçlık otopark, daire ve dükkanların ihtiyacı olan otopark miktarını kendi arazisinde fazlası ile karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Şehrin Merkezinde, Beklentilerin Çok Ötesinde olan Sky Sakarya uygun ödeme olanakları ve lansman fiyatları ile şimdi satışta.