Emlak Dünyası, değeri artan Türkeli’de konut imarlı 52 adet arsayı satışa çıkardı. Yeşil alana sahip olan ve çevresinde iki üniversite bulunan arsaların fiyatı £25.000 ile £43.000 arasında değişiyor. Emlak Dünyası, yatırımcılara özel bir fırsat daha sunarak, arsalar için 3 yıl faizsiz ödeme imkanı sundu.

Emlak piyasasındaki 20 yıllık deneyimiyle faaliyetlerini sürdüren Emlak Dünyası, gün geçtikçe değeri artan bir lokasyon olan Lefkoşa –Güzelyurt anayolu üzerindeki Türkeli’de 52 adet arsanın satışına başladı. Green Hill adı verilen ve 520m² - 860m² arasında değişen eşdeğer malı arsalar için oldukça cazip ve uygun bir ödeme planı hazırlandı.


52 adet arsa, imar hakkına sahip


North Cyprus UK Gazetesi’ne bilgi veren Emlak Dünyası Direktörlerinden Deneyimli Emlak Danışmanı Hasan Efe, çağdaş ve kullanışlı yaşam alanları vizyonu ile yoluna devam eden Emlak Dünyası’nın Lefkoşa – Türkeli hudutlarında ve Zet Karting karşısında yer alan Green Hill Arsaları’nı satışa sunduklarını belirterek, 32 dönüm arazi içerisindeki 52 adet eşdeğer malı arsanın 520 ile 860 metrekare arasında değiştiğini söyledi.
Hasan Efe, Türkeli’deki Green Hill Arsaları’nın fasıl 96 tahtında %220 imar hakkına sahip olduğuna dikkat çekerek, su, yol ve elektrik altyapısı tamamlanmış bir şekilde Mart 2023’te teslim edileceğine vurgu yaptı.

3 yıl ‘0’ faizli ödeme kolaylığı


Deneyimli Emlak Danışmanı Hasan Efe, Green Hill Arsaları’nın tek yetkili satıcısı olan Emlak Dünyası’nın alıcılara uygun ödeme planı hazırladığını belirterek, “Şirketten 36 ay (3 yıl) ‘0’ faiz ile çok uygun ödeme planımız var. Değeri, £25.000’den başlayıp £43.000 arasında değişen arsalar için £10.000 peşinat, aylık £347 taksit ve teslimde de £5.000 alıyoruz. Bu zamanda faizsiz ödeme planı yapan bir firma yoktur. Bu ödeme planı ve arsaların değeri, şu anda alıcı için büyük bir kardır. Çevresinde iki üniversite olan bu bölgenin değeri her geçen gün artmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi ve Rauf Denktaş Üniversitesi’nin bir bölümü bu lokasyonda yer alıyor. Rauf Denktaş Üniversitesi, kısa bir süre sonra tamamen bu bölgeye taşınacak. Her iki üniversitenin öğrenci sayısının giderek arttığını düşünecek olursak birkaç yıl içerisinde bu bölgenin değeri ikiye katlanacaktır. Arsalarımız, gerek yatırım amaçlı gerek bireysel kullanım için çok uygun bir lokasyonda yer almaktadır. Birçok yatırımcının bu arsalara ihtiyacı olacağını düşünüyoruz. Zaten şimdiden satışlara yoğun talep olduğunu görüyoruz” dedi.


Yurt, rezidans, konut ve dükkan inşasına uygun

Hasan Efe, Green Hill Arsaları’nın Lefkoşa’ya yaklaşık 15 kilometre, Gönyeli Çemberi’ne yaklaşık 9,5 kilometre, Zet Karting’e 1,8 kilometre Bahçeşehir Üniversitesi’ne yaklaşık 1,800 metre ve Rauf Denktaş Üniversitesi’ne ise yaklaşık 1,800 metre mesafede yer aldığına dikkat çekerek, minimum 1,144 metrekare inşaat alanına sahip olan arsaların yurt, apartman, rezidans, dubleks konut ve dükkan inşası için uygun olduğuna vurgu yaptı.
Türkeli’deki Green Hill Arsaları’nın hemen arkasının orman arazisi olduğunu söyleyen Hasan Efe, arsaların yeşil alan ile iç içe olmasının yatırımcı için büyük bir avantaj olduğuna dikkat çekti.
Hasan Efe, Green Hill Arsaları’nın parselizasyon işlerini Kurucuoğlu Yatırım Limited’in üstlendiğini belirterek, Emlak Dünyası’nın satış için tek yetkili acente olduğunu ifade etti.
Profesyonel Emlak Danışmanı Hasan Efe’ye +90 533 863 25 73 numaralı telefon hattından, Emlak Dünyası Direktörlerinden ve Deneyimli Emlak Danışmanı Ender Meta’ya +90 533 841 16 17 numaralı telefon hattından ulaşılabilir ya da +90 392 227 16 96 numaralı ofis telefonundan bilgi alınabilir.