Kuzey Kıbrıs’ta yaptığı yatırımlarla her zaman dikkatleri üzerine çeken Noyanlar Group’dan, yepyeni bir proje daha gün yüzüne çıktı. Özellikle İskele bölgesinde  yatırımlar yapan Noyanlar Group’un, yeni projesi  “Royal Life Residence” ve “Royal Sun Residence 3. Etap’’ açılışını düzenlediği lansman kokteyli ile tanıtıldı.

Royal Sun Residence havuz başında düzenlenen kokteyle İskele Kaymakamı Kemal Yılmaz, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’da katılarak birer konuşma yaptılar ve Noyanlar Group’un bölgeye olan yatırımları ve faydasına vurgu yaptılar.

Noyanlar Group Direktörü Ahmet Noyan konuşmasında Noyanlar Group’un geçmişten bugüne gelişi hakkında bilgiler verdi.
Royal Sun Residence ve Royal Life Residence’den de bahseden Noyan, “Şirketimiz, kuruluşundan itibaren doğruluk, dürüstlük ve güvenilirliği kendisine ilke edinmiştir. Prensiplerimiz ile birlikte müşteri memnuniyeti odaklı, yapıcı ve geleceği gören çalışmalarımız 43 yıldır aralıksız devam etmektedir” dedi.

Residence yaşamında yeni bir soluk geliyor

Noyanlar Group Satış Direktörü Zarif Noyan proje ile ilgili olarak şöyle konuştu:
“Yeni projemiz Royal Life Residence’i gururla sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde size özel alanlar yaratmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize, denize sadece bir kaç adım yürüme mesafesinde, kumun en doğal olduğu sahil şeridinde kaliteli bir yaşam öneriyoruz”

Zarif Noyan, deniz manzaralı stüdyo ve 1+1 olmak üzere 500’e yakın farklı tipte konut modelleri olduğunu ifade ederek, her ihtiyaca cevap veren ve aynı zamanda kaliteli bir sosyal yaşam imkanı sunan projelerinde, eğlence, dinlenme alanları ve daha birçok avantaja sahip olunabileceğini söyledi.
Noyan, Long Beach'in eşsiz güzellikteki sahiline sadece 100 metre mesafede yer alacak olan Royal Life Residence’te her sabah güneşin doğuşuna tanıklık edilebilecek bir ömür boyu tatil vadettiklerini belirtti. Ayrıca geniş bir peyzaj alanına sahip olan projede konfora yönelik her detayın düşünüldüğünü kaydeden Noyan, denize olan yakınlığı ile albenisi artan projede aqualı yüzme havuzu, kafeteryalar, spa merkezi, eczane, banka, kuru temizleme, souvenir shop,  kapalı ve açık çocuk oyun alanları, medikal servis ve çok daha fazlasının bulunduğunu belirtti.
Beyaz eşya satış, spor malzemeleri, çocuk oyun alanları, eczane gibi avantajların da olduğu Royal Life Residence için şirket tarafından sınırlı sayıda ürüne ‘’lansman’a özel’’ fiyat uygulaması yapılıyor.

Noyanlar Group, 43 yıl, 18 Proje!

Noyanlar Group kurucu direktörü Gökhan Noyan’ın doğum günü ve Noyanlar Group’un 43. Yıl dönümü düzenlenen kokteylde kesilen pasta ile kutlandı. 

Royal Life Residence ve Noyanlar Group projelerini yakından görmek isteyenler www.noyanlar.com adresinden faydalanabilirler.