Kuzey Kıbrıs’ın en güçlü şirketlerinden Northernland Construction, Londra’da düzenlenecek festivallere katılmak için yeni projeleriyle birlikte Londra’ya geliyor.

Kuzey Kıbrıs’ın gelişmekte olan en güzel bölgesi İskele, Long Beach’te te 55 dönümlük bir yer üzerine inşa edilecek “Grand Sapphire Resort”, 7 yıldızlı yaşam konforunda tasarlandı. Otel ve bin 574 daireden oluşacak dev projenin ilk tanıtımı Londra’da gerçeleşecek.

Northernland Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Bozkurt, Long Beach bölgesinde inşa edecekleri Grand Sapphire Resort Projesi’nin Kıbrıs’ın en büyük ve en prestijli projesi olacağını söyledi.

Projede 7 bin metrekarelik havuz da var

Proje içerisinde otel ve bin 574 konut olduğunu ifade eden Bozkurt, dev projede 7 bin metrekare havuzun da yer alacağını belirtti. Bozkurt, alışveriş merkezlerinin yanı sıra projenin 7 yıldızlı yaşam konforunda tasarlandığını vurguladı.

Londra’da 23 Haziran ve 30 Haziran’da yapılacak iki festivale de katılacaklarını ifade eden Bozkurt, Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği çatısı altında yeni projelerini tanıtacaklarını söyledi.