Mine Avkıran NUR
 

İskele bölgesinde yaptığı yatırımlarla dikkat çeken, ülkemizin köklü inşaat şirketlerinden Noyanlar Şirketler Grubu, 4 Ağustos 2018 Cumartesi akşamı, şirketin 45’inci yıldönümünde, yapımı tamamlanan Royal Sun Residence projesinin 3’üncü etabının taahhüt edilen zamanda teslime hazır hale gelmesini ve Noyanlar Şirketler Grubu Kurucu Direktörü Gökhan Noyan’ın doğum gününü, Long Beach'deki Royal Sun Residence havuz başında görkemli bir organizasyonla kutladı. 

Muhteşem geceye, Noyanlar Şirketler Grubu ailesi başta olmak üzere, iş dünyasından önemli isimleri, şirket yöneticileri ve çalışanları ile seçkin davetliler katıldı.

Long Beach bölgesinde 70 dönümlük arazi içerisinde, villa tipi konutlar ve farklı özelliklerdeki stüdyo daireler ile çeşitli sosyal tesis ve aktivite alanlarının bulunduğu 950 konutluk Royal Sun Residence, 3’üncü etabın inşasının tamamlanmasıyla tam anlamıyla hizmet vermeye başlamış oldu. 

Kokteylli kutlama organizasyonunda, şirketin geçmişten bugüne geliş süreciyle ilgili görsel sunumunun yanı sıra konuşmalar yapıldı ve havai fişek gösterisi eşliğinde pasta kesimi gerçekleştirildi.

 

Satış başarısının gururu yaşanıyor

Gecenin anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Noyanlar Şirketler Grubu’nun genç yüzü Doğa Noyan yaptı. Başta babası Ahmet Noyan ve annesi Zarif Noyan olmak üzere şirket personelinin canla-başla çalıştığını ve yurt dışında düzenlenen fuarlara katılarak satış başarısı gösterdiğini belirten Doğa Noyan, başarının gurur verici bir duygu olduğunu belirtti. Doğa Noyan, bu başarıda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

Gökhan Noyan: "Nasıl başaracağız diye endişeliydim"

Noyanlar Şirketler Grubu Kurucu Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Noyan ise, 45 yıl önce mimarlığını yaptığı şirketi kurarak iyi işler yaptığını, daha sonra oğlu Ahmet Noyan’ın direktörlüğünde “şirketler grubu” adı altında şirketin faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiğini anımsattı. 2014 yılında yapımına başlanan Royal Sun Residence Projesinin başlangıcında, bu projenin nasıl hayata geçeceği endişesini taşıdığını belirten Gökhan Noyan, oğlu Ahmet Noyan ve ekibinin yoğun uğraşları sonucu projenin tamamlanmasını görmekten büyük onur duyduğunu belirtti.

 

Başarının temelinde hırs, azim, dürüstlük, iyi niyet, sevgi ve saygı var

Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan da, hırs, azim, dürüstlük, iyi niyet, sevgi ve saygı gibi prensiplerin başarının temellerini oluşturduğunu ancak takım olarak çalışabilmenin en önemli unsur olduğunu ifade etti. Nesilden nesile devam eden şirketin anlayışında sermayenin personelleri olduğunu iyi bildiklerini söyleyen Ahmet Noyan, şirketin yönetiminde bulunanlardan inşaat alanında çalışan personele kadar tüm ekibe teşekkür etti. Noyan, farklı şirketlerle iş ortaklıkları yaptıklarını da anımsatarak, "Yalnız başına hiçbir şeyiz. Önemli olan paylaşmayı ve gerçekçiliği bilmektir" dedi.  

 

5 yılda 6 bin konut yapılacak

5 yılda 6 bin konutu hayata geçirmeyi planladıklarını vurgu yapan Noyan, "Bu cesareti, 10'u aşan ülkeden gelip Noyanlar  Şirketler Grubu'nun hayata geçirdiği konutları tercih eden sizlerden alıyoruz. Bu, bizim için büyük bir onurdur. Müşterilerimizin kral olduğunu iyi biliyoruz. Krala hizmet etmek bizim için yüce bir değerdir" ifadelerini kullandı.

 

950 konuttan 935'i satıldı

Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü  Zarif Noyan da, North Cyprus UK Gazetesi'ne projeler hakkında bilgi verdi.

En büyük hayallerinden biri olan Royal Sun Residence'i 4 yılda tamamlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Zarif Noyan, bu projeyle dünyaya kapılarını açmayı başardıklarını belirtti.

Zarif Noyan, 7 farklı konut seçeneğinin bulunduğu Royal Sun Residence'ta her bütçeye uygun  konutun inşa edildiğini ve 950 konuttan 935'inin satıldığını vurguladı.

KKTC vatandaşları başta olmak üzere, Türkiye, İngiltere,ABD, Çin, Rusya, Ukrayna ve İran gibi birçok ülkeden Kuzey Kıbrıs'a gelenlerin Royal Sun Residence'i tercih ederek konut satın aldığını anımsatan Noyan, müşterilerinin yüzde 40'ının sitede sürekli ikamet ettiğini, yüzde 60'ının ise konutunu tatil amaçlı olarak kullandığını ifade etti.

 

Bin 10 konutluk elit proje yolda

Zarif Noyan, Noyanlar Şirketler Grubu'nun diğer projelerine de değinerek, yoğun talep üzerine 21'inci projeleri olan Royal Sun Elite Residence'in yapımına başlandığını belirtti. Noyan, Long Beach bölgesinde inşa edilen projenin bin 10 adet konuttan oluşacağını ifade ederek, Royal Sun Elite Residence'in bir öncekinden daha sağlam ve daha yaşanılır olacağını söyledi. Şirket olarak İskele bölgesine alışveriş merkezi de kazandıracaklarına dikkat çeken Zarif Noyan, Royal Life, Park Residence, Sea Pearl, Palm Residence ve River Side gibi 8 farklı projeleri olduğuna da dikkat çekti.

Noyanlar Şirketler Grubu’nun projeleri ile ilgili bilgi almak isteyenler www.noyanlar.com adresinden faydalanabilir.