Sıradışı doğallığa sahip İskele Boğaz sahilindeki Four Seasons Life Evleri, yepyeni bir yıla girerken hayallerdeki ayrıcalıklı yaşamı gerçeğe dönüştürmek isteyenleri bekliyor.


 

İskele Boğazı'nda mavinin eşsiz tonları ve muhteşem doğa arasında yer bulan ve her gün denize sıfır bir yaşam arayanların doğru adresi olan Four Seasons Life II, yeni yılda yeni ev sahiplerini ve yatırımcıları bekliyor.
Four Season Life Evleri, Kuzey Kıbrıs’taki köklü inşaat firmaları Noyanlar Group of Companies, Döveç Group of Companies, Recaioğlu Group ve Tunalı Group’un tecrübe, bilgi ve birikimini bir araya getirerek kurduğu Four Vision Development'in, yenilikçi vizyon ve yüksek standartlarda tasarladığı bir projenin ürünü.


Doğal güzellik ve konfor bir arada


İskele Boğaz bölgesinin eşsiz sahil şeridinde, 162.000 metrekarelik alan içerisinde, denize sıfır konumdaki arazi üzerine inşa edilen ve 748 haneden oluşan Four Seasons Life Evleri, bulunduğu doğal coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen ve İskele’yi en yalın haliyle hissetmeye imkan veren yaşam haliyle tasarlandı. Bu modern konutlar, 57.500 STG’den başlayan fiyatla satışa sunuldu.


Tatil aktiviteleri ve sosyal alanlar projenin ayrıcalıkları


İskele'nin en güzel noktasında inşa edilen Four Seasons Life Evleri projesinde, tatil yapmak isteyenlerin ihtiyaç duyabileceği tüm aktiviteler en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Four Seasons Life projesi içerisinde, masmavi denizin verdiği huzur yanında, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, aqua park, bisiklet ve yürüyüş yolları, fitness, spa/masaj – güzellik merkezi, tenis, basketbol ve voleybol sahası, restoran, café, bar, root teras, beach bar, kids club ve daha birçok sosyal faaliyet alanı bulunuyor. Four Seasons Life Evleri’nin engelli dostu olması da projeye ayrıcalık katıyor. Proje, ayrıca, 65,000 metrekare peyzaj alanıyla huzur sunuyor.


Yatırımcıya kazanç fırsatı


Four Seasons Life Evleri, y
atırım yapmak isteyenler için de büyük bir fırsat. Projede sadece konut değil, ticari alanlar da yer alıyor. Proje, mega gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere kazanç imkanı sağlıyor. Four Seasons Life Evleri, lansmanın yapıldığı ilk günden bu yana yatırımcıların ilgisini çekti ve yüzde 30 ön talep aldı.