Mobilya ve ev dekorasyonu sektöründeki kalitesini kısa sürede halkımıza kanıtlayan “Starzer Mobilya”, Mağusa’nın ardından kalitesini Lefkoşa’ya da taşıdı.

Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı anayolu üzerinde yeni mağazasının açılışını yapan “Starzer Mobilya” sektördeki başarısını Lefkoşalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Mağazanın açılış kurdelesini Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dr. Ahmet Kaşif kesti. Kurdele kesimi sırasında mağazanın sahibi Ramazan Karataş ve mağazanın direktörü Rahşan Karataş da hazır bulundu. Açılış törenine gerek iş dünyasının, gerekse de halkın ilgisi yoğun oldu.  

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dr. Ahmet Kaşif, sektörlerindeki yatırımdan dolayı Erbatu ve Starzer yöneticilerini kutladı ve yerli üretimin önemine değindi.

Starzer Mobilya’nın sahibi Ramazan Karataş ise yaptığı konuşmada Starzer Mobilya olarak KKTC’de yerli üretimi genişletmek ve bunun yanında gençlere iş imkanı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Ramazan Karataş kaliteyi en uygun fiyatlarla ödün vermeden halkımızla buluşturmak istediklerini ifade ederken, vatandaşları kalitelerini yerinde görebilmeleri için Küçük Kaymaklı yolu üzerindeki mağazalarına beklediklerini kaydetti.

Karataş, “ Starzer Mobilya olarak durmadan yeni tasarım ve teknolojinin takipçisi olarak halkımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız” diye konuşarak sözlerine son verdi.