Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ), yüksek lisans ve doktora kayıtları başladı.

KİÜ’den yapılan açıklamada,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu’nun açıklamalarına ve yüksek lisans ve doktora programları ile ilgili paylaştığı detaylara yer verildi.

DAÜ Eczacılık Fakültesi’nden ülkeye ve bilime büyük katkılar DAÜ Eczacılık Fakültesi’nden ülkeye ve bilime büyük katkılar

KİÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu açıklamasında, yüksek lisans ve doktora yapmanın önemine vurgu yaparak, KİÜ’de yüksek lisans ve doktora yapılabilecek bölümleri de sıraladı.

Buna göre üniversite’nin yüksek lisans programları şöyle:

Eğitim Yönetimi (tezli/tezsiz), Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (tezli/tezsiz) Hemşirelik (tezli) , İşletme (tezli/tezsiz) (İngilizce/Türkçe) ,Bankacılık ve Finans (tezli /tezsiz) (İngilizce) , Pazarlama  (tezli/tezsiz) (İngilizce) , Klinik Psikoloji (tezli/tezsiz) ,Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon (tezli /tezsiz) , Turizm İşletmeciliği  (tezli/tezsiz) (İngilizce/Türkçe) ,Kamu Hukuku (tezli) , Bilgisayar Mühendisliği (tezli/tezsiz) (İngilizce), Elektrik ve Elektronik Mühendisliği (tezli/tezsiz) (İngilizce), Yazılım Mühendisliği  (tezli/tezsiz) (İngilizce)”

Doktora programları ise şöyle:

Eğitim Yönetimi (İngilizce/Türkçe), İşletme (İngilizce), Hemşirelik (Türkçe), Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (Türkçe)