20. Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm kapsamında dün akşam sahneye çıkan Bob Marley’in oğlu Julian Marley, Salamis Antik Tiyatro’yu dolduran Reggae hayranlarını coşturdu. Repertuarında ağırlıklı olarak kendi parçalarına yer veren sanatçı, Reggea’nin kralı Bob Marley’in şarkılarına da söyleyerek seyircileri coşturdu. Grammay Ödül adayı, roots reggae tarzı müzisyen, şarkıcı, şark yazarı, yapımcı ve yardım sever biri olarak tanımlanan Julian Marley, babası Bob Marley’e benzerliği ile dikkat çekerken hem sahne performansı hem ses kalitesiyle de Reggae hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 2 saati aşkın süre sahnede kalan Julian Marley kendi şarkılarının yanında, Exodos,  Afrika United Get Up Stand Up, One Love gibi efsane şarkıları Salamis Antik Tiyatro’yu dolduran dev koro eşliğinde büyük bir coşkuyla söyledi.

“Festival kapsamında,  15 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro’da Lefkoşa Belediye Tiyatro’sunun Bozan Oratoryosunu, 18 Temmuz’da Salamis Antik Tiyaro’da Volkan Konak konseri, 19 Temmuz’da Othello Kalesi’nde İstanbul Meydan Sahnesi’nin Pijamalı Adamlar oyunu, 22 Temmuz’da Othello Kalesi’nde Tolga Erzurumlu konseri, 25 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro’da Koray Avcı konseri, 26 Temmuz’da Othello Kalesi’nde Süleyman Akosman A Chunk Of Funk konseri yer alacak. 28 Temmuz’da ise Salamis Antik Tiyatro’da Los Vivancos Flamenco topluluğu muhteşem gösterisiyle festivalin finalini yapacak.

Pijamalı Adamlar Oyunu, Tolga Erzurumlu Konseri, Achunk Of Funk by Süleyman Akosman konseri 10 TL, Oğuzhan Koç, Volkan Konak ve Koray Avcı konserleri 20 TL, ve Los Vivancos konserleri 30 TL ücretle izlenebilecek. Festival biletleri Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler, Deniz Plazalar’dan ve etkinlik girişlerinden aynı fiyatla temin edilebilir. Festival ile ilgili ayrıntılı bilgilere Gazimağusa Belediyesinin internet sitesi www.magusa.orgadresinden ulaşılabilir.