Gazimağusa ve Yeniboğaziçi Bölgeleri’nde hayata geçirdiği başarılı apartman ve villa projeleriyle müşterilerinde memnuniyet ve güven yaratan Erbatu Estate and Construction Ltd, önümüzdeki dönemde yatırımlarını Lefkoşa ve İskele Bölgeleri’ne de taşıyacak.

Günümüze kadar yaklaşık bin aileyi ev sahibi yapan Erbatu Estate and Construction Ltd. 3-4 ay içerisinde Lefkoşa’da başlayacağı rezidans projesiyle 60 konut inşa etmeyi planlıyor.

Erbatu Estate and Construction Ltd. başarılı projelerinin yanında, spor kulüplerine, yarışmalara, ilköğretim kurumlarına verdiği desteklerle de vatandaşlardan olumlu puanlar alıyor.

 

Er: “ Emlakla başladık”

Gazetemiz NORTH CYPRUS UK’e konuşan Erbatu Estate and Construction Ltd’in satış temsilcilerinden Barış Er, şirketlerinin 2009 yılında inşaat sektörüne girdiğini öncesinde ise emlak firması olarak faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Barış Er, şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karataş ve direktörlerinden Mehmet Madi Yerli ile inşaat sektöründe çok önemli yer edindiğini kaydetti.

Günümüzde yoğunluklu olarak Mağusa ve Yeniboğaziçi’nde faaliyet gösterdiklerini anlatan Er, ancak ileriki planları içerisinde Lefkoşa ve İskele Bölgeleri’nde yatırımlar yapmak için ciddi adımlar attıklarını bildirdi.

Barış Er, gelecekteki yatırımları doğrultusunda Lefkoşa’dan büyük bir arsa aldıklarını, 3-4 ay içerisinde başlayacakları rezidans projesinde 60 konut inşa etmeyi planladıklarını açıkladı. Er, İskele Bölgesi’nde de yine ileriye dönük proje çalışmaları bulunduğunu ve İskele’de de ciddi yatırımlar yapmayı planladıklarını dile getirdi.  

 

Mağusa’da 4 apartman projesi

Mağusa’da devam eden 4 adet apartman projelerine de değinen Barış Er, Karakol Bölgesi’nde “Elit 1” ve “Elit 2” apartmanları olmak üzere biri 12 ay içerisinde diğeri de 13-15 ay sonra teslim edilecek projeleri olduğunu ifade etti. Müşterilerin “Elit” apartmanları daha çok yatırım amaçlı tercih ettiklerini bildirdi.

Dumlupınar Mahallesi’nde Mağusa’nın tam kalbinde sıra dışı tasarımlarıyla yükselen “Prestige” apartmanlarının tamamen Türk koçanlı olduklarını anlatan Er, 130 metrekare olan dairelerin satışlarının çok iyi devam ettiğini aktardı.

Barış Er, kısa süre içerisinde Kaliland Bölgesi’nde yeni proje başlayacaklarını söyledi. Bu projelerinin 2+1 dairelerden oluşacağını kaydeden Er, müşterilerinin bu daireleri yatırım amaçlı da kullanabileceklerini bildirdi.

Barış Er, şirketlerinin projelerinin Mağusa’ya bir yıllık süreçte yeterli olacağına inandıklarını dile getirdi. Er, şirket olarak yatırımlarını her zaman sağlam adımlarla atmayı tercih ettiklerini ifade etti.

Erbatu Estate and Construction Ltd’in satış temsilcisi Barış Er,  Yeniboğaziçi’nde çok kısa süre içerisinde teslim edeceğimiz 36 dairelik projeleri olduğunu belirtti.

Yeniboğaziçi’nde her bütçeye ve her tarza yönelik projeler sunduklarını işaret eden Er, yeni başlayan villa projelerinin de otoriteler tarafından çok beğenildiğini bildirdi.

Barış Er, Yeniboğaziçi’ndeki 36 dairelik apartman projelerinin 32 âdetinin 3+1, 4 adetinin de Dubleks Penthouse olduğunu dile getirdi. Bu projelerinin de oldukça lüks bir proje olduğunu insanların yaşam sürmeleri için oldukça avantajlı olduklarını anlatan Er, Yeniboğazçi’nde apartman dairesi arayan ve projelerini gören herkesin bu dairelerden satın aldığını ifade etti.  

 

Pulya Villaları

Barış Er, Yeniboğaziçi’nde vatandaşların müstakil yaşam taleplerinin oldukça fazla olduğuna dikkat çekti ve bu nedenle de “Pulya Villaları” projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Pulya Villaları’nda hem ikiz villa seçenekleri, hem de müstakil arsa içerisinde olacak şekilde villa seçenekleri bulunduğunu anlatan Er, bu villaların 3 farklı seçenekten oluştuğunu, 2 âdetinin 3+1, 1 tanesinin 4+1 ve 180, 200 ve 220 metrekare seçenekleri bulunduğunu belirtti.

Barış Er, “Pulya Villaları’nda” müşterinin isteğine göre hareket edebildiklerini ve ödeme planına göre 6 ile 24 ay arasında teslime hazır olduklarını açıkladı.

Kendilerinin işinin insanları ev sahibi yapmak olduğunu anlatan Er, günümüze kadar yaklaşık bin aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

   Barış Er; geçmişte Çanakkale, Yeniboğaziçi, Sakarya ve Kaliland Bölgelesi’nde çok sayıda konutu başarıyla tamamlayıp teslim ettiklerini kaydetti. Yine villa projelerinde de 23 adet Tuzla Tepe Villaları ve Yeniboğaiçi Bölgesi’nde de 5 adet villayı başarıyla tamamlayıp müşterilerine teslim ettiklerini bildirdi.  

    Askeri ve özel şirket ihalelerine de katıldıklarına da değinen Er,  Polis Okulu, Tıp Merkezi Hastanesi ek binası, DAÜ’de yurt projesi, Dörtyol Kültür Evi, Cumhurbaşkanlığı ek binasının da yapımlarını şirketlerinin gerçekleştirdiğini açıkladı.

    Şirketlerinin başarısını girdikleri her sektörde vatandaşa sundukları hizmetlerin karşılığında aldıkları güvene borçlu olduklarını anlatan Er, projeyi yapıp daire sattıktan sonra işlerinin bittiğini düşünmediklerini, 6 yıl sonra dahi sattıkları dairede dahi sorun olması halinde ilgilendiklerini kaydetti.

   Barış Er, müşterilerinin isteklerini yerine getirmeyi kendilerine görev bildiklerini dile getirdi. Güvenin başarının devamına çok büyük etki sağladığını işaret eden Er, başarının kolay elde edilebileceğini ancak sürekli kılmanın çok önemli olduğunu ifade etti.

  Barış Er; “sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili olarak da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bazı spor kulüplerine, yarışmalara, ilköğretim kurumlarına destek olmaya çalışıyoruz. Bize gelen talepleri elimizden geldiğince geri çevirmemeye çalışıyoruz. Bize göre bu da insanlarımıza bir hizmettir” diye konuştu.