Pandora belgeleri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ve yakın çevresine dair birçok şoke edici bilgiyi de gözler önüne serdi.
   Belgelerden basına yansıyan detaylar arasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ilişkili varlıklar da yer alıyor. Monako'daki bir dizi gizli varlığın ardında Putin'in olduğu iddiaları ve ondan çocuk yaptığı iddia edilen bir kişinin bir offshore şirketle ilişkisi gündeme gelen başlıklar arasında.
   The Guardian'ın bildirdiğine göre Svetlana Krivonogikh isimli bir kişiyle bağlantılı olduğu belirtilen Brockville Development LTD. isimli şirket, Monako'da bir daire satın aldı. Buraya 4,1 milyon (yaklaşık 36 milyon TL) dolar ödendiği ifade edildi.
   Belgelere göre Brockville Development LTD., Putin'in o dönem ilişki yaşadığı belirtilen Svetlana Krivonogikh'in 2003'te doğum yapmasından bir ay sonra Britanya Virjin Adaları'ndan biri olan Tortola'da kuruldu.
   Rus araştırma kuruluşu Proekt o sırada 28 yaşında olan Krivonogikh'in aynı yılın martında Putin'in bebeğini doğurduğunu iddia etmişti. Krivonogikh, Putin'le yakın bir ilişki kurmasından bu yana St. Petersburg'un varlıklı muhitlerinden birinde bir daire, Moskova'da birçok mülk ve bir yat da dahil olmak üzere ciddi bir varlık portföyü oluşturdu. Krivonogikh'in servetinin 100 milyon doları (yaklaşık 886 milyon TL) bulduğu belirtiliyor. Kremlin ise iddialara yönelik herhangi bir açıklama yapmadı.