Sosyal yaşam kartı thisCARD, internet, sosyal medya ve mobil aplikasyonlarıyla ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

   Ülkenin ilk ve tek online pazarlama platformu olan thisCARD yetkilileri, dün, The European Otel’de basın toplantısı düzenleyerek, çalışmalarını anlattı.

   Kısa sürede kullanıcılarının gelirini artırmayı amaçlayan thisCARD’a, isteyenler, yılda 59 TL ödeyerek sahip olabilecek.

   İşletme sahiplerine birçok alanda ücretsiz reklam desteği sunan thisCARD, kullanıcılarını, 7/24 mobil ve internet üzerinden ülkedeki tüm kampanyalardan haberdar edecek.

   Kullanıcılarını 450’yi aşkın işletmenin tüm kampanyalarından haberdar edecek olan thisCARD, yeni yıldan hemen sonra, tüm Deniz Plaza noktalarında satışa sunulacak.

    Yetkililer, ayrıca, thisCARD’ı SOS Çocuk Köyü, Kanser Hastaları Yardım Derneği ve engellilere ücretsiz olarak dağıtacak.

   Nadia Mgabber, Acar Acabey, Deniz Yeşilçimen, Engin Bilgin, Sami Mojabi ve Akan Gürkan’ın kurduğu thisCARD, kısa  bir süre sonra, Ürdün, Sudi Arabistan ve İngiltere’de de faaliyete geçecek.

  

Kıbrıs’ta ilk

 

   ThisCARD Direktörü Engin Bilgin, ücretsiz bir pazarlama ve tanıtım hizmeti olan thisCARD’tan Kıbrıs’taki tüm işletmelerin yararlanabileceğini belirterek, “thisCARD, bir buçuk yıldır üzerinde çalışılan bir teknoloji. Kıbrıs’ta bir ilk. Hem işletmecilerin hem de insanların yararına olan bir teknoloji” dedi.

   ThisCARD’ın amacının insanların alım gücünü artırmak olduğunu kaydeden Engin Bilgin, thisCARD’ın insanların dışarıya çıkmalarını, etkinliklere katılmalarını sağlayacağını belirterek, thisCARD sayesinde, ülke ekonomisine katkı sağlanacağını ileri dürdü.

   Engin Bilgin, şöyle devam etti:

   “Bu uygulama sayesinde kişinin alım gücü artacak. Tüm işletmeler, kendi kampanyalarını, ürünlerini, etkinliklerini kısacası her şeylerini ücretsiz bir şeklide duyuracaklar. Tek şartımız, ağa girmeden işletmelerin kampanya yaratmaları. Yani bir yıl boyunca, yapacakları kampanyaları bize taahhüt etmeleri.

   Biz reklam ve tanıtıma harcanan masrafı tamamen ortadan kaldırıyoruz. Reklama harcadıkları parayı sıfıra indiriyoruz ve Kıbrıs’taki iPhone, iPad ve android telefon kullanıcılarını bu kampanyalardan haberdar ediyoruz.

   ThisCARD kullanıcıları nerelerde indirim alabileceklerini görebilecek. Bir yıl boyunca öğrenci, profesyonel ve Kıbrıs’ta yaşayan bir vatandaşı baz alarak bir çalışma yaptık. İnsanların bir yılda sosyal aktivite, cafe ve eğlence yerlerine harcadıkları bütçenin yıllık olarak yaklaşık 15 bin TL olduğunu saptadık. Biz bu 15 bin TL’yi, 7 bine indiriyoruz. Böylelikle insanların daha fazla dışarıya çıkmalarını, ekonomiye can vermelerini sağlayacağız.”

  

Herkes hayran kalacak

 

   Direktör Engin Bilgin, thisCARD’a katılan işletmelerin, hiçbir ücret ödemeden işletmelerine ait reklam ve tanıtım alanlarına sahip olacağını söyledi.

   Engin Bilgin, thisCARD’a katılan işletmelerin, iPhone, iPad ve android telefonlar için özel olarak hazırlanan aplikasyon bölümünde, kendilerine ait özel bir sayfaya, imaj galerisine, kampanya duyuru alanlarına, adres ve telefon bilgilendirme bölümlerine, Facebook ve Twiter üzerinden yapılan duyurularına, Kıbrıs’taki etkinlik takviminde yer alma fırsatına, thisTV içerisinde yayınlanacak özel röportaj imkânına ücretsiz olarak sahip olacağını da sözlerine ekledi.

   Bilgin, “ThisCARD’ı herkes kullansın ve işletmelere fayda sağlansın diye belirli stratejiler geliştirdik. Bizimle çalışan işletmecileri daha fazla müşteriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Takvim özelliği var. İnsanlar bu takvimden gün içerisinden ne yapacağını görebilecek ve buralara gidebilecek. İnsanları yönlendireceğiz. A’dan Z’ye kategoriler olacak. Bu kategorilerden nerede ne yapabileceklerini görebilecekler” diye konuştu.