Misli KADIOĞLU

Geçmişten günümüze büyüleyici bir yolculuk…   Kıbrıs’ın tek belgeli butik oteli olan Kemerli Konak, hem otantik hem de elit bir tatilin kapılarını aralıyor… Mertek tavan, eski zaman karyolaları, ninelerimizden kalma dolaplar… Zamanı unutturan sihirli anlar…

Eşsiz Kıbrıs mutfağının seçkin örneklerini sunan Archway Restoran’a köprüyle bağlantılı olan Kemerli Konak Butik Otel’in aynı zamanda St. Hilarion Kalesi’ne uzanan yürüyüş parkuru bulunuyor.

 

Ortaçağ’da Templar Şövalyeleri’nin yaşadığı rivayet edilen Tempolos, yani Zeytinlik’te 31 Aralık 2013’te hizmete giren Kemerli Konak Butik Otel, 40 kişi kapasiteli buram buram Kıbrıs kokan 18 odası ile hem nostaljik hem otantik bir havada tatil imkanı sunuyor. Kıbrıs’a özgü mimarisi, odalarında bulunan antika yataklar, dolaplar, mertek tavan ve iç dizaynı ile adeta kendinizi tarihsel bir yolculukta hissedeceğiniz, zamanı unutturan sihirli anlar yaşayacağınız Kemerli Konak Butik Otel, alışılmışın dışında, elit bir tatil arayanlara kendilerini ayrıcalıklı hissettirecek.

St. Hilarion’a yürüyüş parkuru

Muhteşem dağ ve deniz manzarasıyla doğayla iç içe, Girne şehir merkezine 5 dakika uzaklıkta, Ercan Havalimanı’na ise 45 dakikalık mesafede bulunan Kemerli Konak Butik Otel’de havuz başında bir yandan içkinizi yudumlarken bir yandan da Kuzey Kıbrıs’ın temiz havası ve huzur dolu anların keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca, otel ve St. Hilarion Kalesi arasında bulunan yürüyüş parkuru da tatilinize bambaşka bir alternatif sunacak. Merkezi ısıtma-soğutmalı odaları, otelden şehir merkezine transfer ve wireless internet hizmeti de sunan otel, otantik olduğu kadar da lüks bir hizmet sunuyor.

Kıbrıs’ın tek belgeli butik oteli

Adını, yakınında bulunan tarihi su kemerinden alan Kıbrıs’ın tek belgeli butik oteli olan Kemerli Konak,  güler yüzlü personeli ve Kıbrıs insanının sıcakkanlı servisiyle bir aile ortamı yaratırken, kalitesi tescilli Archway Restoran ile de köprüyle bağlantılı. Eşsiz Kıbrıs Mutfağı’nın seçkin örneklerini sunan Archway Restoran’da sabah saatlerinde, muhteşem manzarayla birlikte sizlere sunulan kahvaltı ile güne şanslı başlayacaksınız. Gecelik fiyatı oda+kahvaltı 100 Euro civarında olan Kemerli Konak, kısa süre önce hizmete girmesine rağmen özellikle İngiliz, Alman ve Türkiye’den gelen misafirlerinden yoğun ilgi görüyor.