İskele’de muhteşem Long Beach sahiline sadece birkaç adım uzaklıkta, 1982 yılından beridir hizmet veren Long Beach Resort, huzur dolu bir tatilin kapılarını aralıyor. 

Sabahın erken saatlerinde  hayran olacağınız kumsal ve masmavi bir deniz manzarasına odanızdan “merhaba” dersiniz.
Güneşin en güzel doğduğu noktada olduğunuz bu mekanda, ister yalnız isterseniz de sevdiklerinizle, gün doğumumuna şahitlik etmenin keyfine varırsınız. Ardından da güzel bir kahvaltı, havuz ve deniz keyfi...

Dalga sesleri kulağınızda yıldızların altında akşamlar

Akşamları, dalga sesleri arasında, yıldızların altında yaşamın güzelliklerini hissedebileceğiniz Long Beach Resort, dinlendirici, sakin, sessiz ortamı ile doğal bir konuma sahip.
23 bungalow tarzı süit villası, 20 superior odası, 18 adet standart bahçe odası ve aileler ve çocuklar için uygun bir yüzme havuzu, 1 restoran, 3 barı olan huzurlu bir konaklama sunan Long Beach Resort’un  odalarında özel banyo, klima, uydu bağlantılı TV, mini bar, telefon ve internet de bulunuyor.

Uygun konumuyla şehre yakın, karmaşadan uzak

Uygun konumuyla şehre yakın, karmaşadan uzak bir tatil isteyenlerin keyif alabileceği Long Beach Resort, Mağusa’ya  20 km, Bronz Çağı sonlarında kurulan Salamis antik kente sadece 5 km, Ercan Havalimanı’na 45 km uzaklıkta.
Uygun fiyata unutulmaz anların yaşanacağı Long Beach Resort’ın müdavimlerinden olabilirsiniz.