2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Chase Rallisi, Zet Karting pistinde büyük bir coşku ile başladı. 

RALLİCİLER ZET KARTİNG’DE ŞOV YAPTI

2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı, Chase Grup sponsorluğunda dün start aldı. Zet Karting’in tekrardan kapılarını açması ile başlayan Chase Rallisi’nin açılış töreninde, eski şampiyonlar karting şov yaptı.  Zet SSS Özel Etap 1’de 21 araç piste çıkarak binlerce ralli severe müthiş bir keyif yaşattı.

ZEKA ÖZTEKNİK ÖDÜLÜ DENKTAŞ-MİŞON’UN

İlk günün en hızlısı Rauf Denktaş – Mehmet Mişon ikilisi oldu ve pistin en hızlı zaman ödülü olan “Zeka Özteknik Best Time” kupasını aldılar. Sınıflara göre dağılımda ilk günün sınıf birincileri; Sınıf 2’de Rauf Denktaş – Mehmet Mişon, Sınıf 1’de Buğur Kambillili – Niyazi Yorgancıoğlu, Sınıf N’de Barış Kalfaoğlu – Rasim Çetinkaya, Sınıf R’de Önder Zaim – Emre Üngüner ve Sınıf 3’de Mahmut Özer – Ali Burhan oldular.

BUGÜN 7 ÖZEL ETAP GEÇİLECEK

Rallide bugün toplamda 7 Özel Etap geçilecek ve sezonun ilk yarışı son bulacak. İkinci gün saat 10:03’de Özel Etap -2  olan Kozan-1 ile başlayıp, 11:06’da Aktepe-1, 11:59’da Aktepe-2 etaplarından sonra servis arası verilecek. Mücadele 13:52’de Kozan-2, 14:55’de Aktepe-3, 15:48’de Aktepe-4 devam edip son olarak Özel Etap-8 Zet KARTİNG (SSS) ile tamamlanacak. Organizasyon’un ödül töreni 17:30’da Zet Karting’de yapılacak.