Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)'nun yıllık Olağan Genel Kurulu'nda Turgut Esendağlı, beşinci kez Başkanlık görevine seçildi. 
Kuzey Londra'nın Palmers Green bölgesindeki merkezinde dün akşam (24 Haziran Pazartesi) yapılan Genel Kurula katılan 19 üye takımdan 11'inin oylarını toplayan Turgut Esendağlı, bir yıl daha aynı göreve getirildi. Diğer aday Nazım Çelebi yedi oy aldı. Bir oy da boş çıktı.
Büyük ilginin olduğu, Akın Uysal, Şener Gökçe ve Mehmet Mimoğlu'nun Divan Kurulu'na seçilerek yönettikleri Olağan Genel Kurul'da başkan adayları birbirlerini sert sözlerle suçladı. Bu arada Yönetimde faal üye sayısının üçten, altıya çıkartılması yolundaki teklif kabul görmedi. Bu nedenle yönetimdeki bu göreve de seçim yapıldı. Buraya aday olanlardan Serdar Sarı ve Hüsnü Kişi çekilince üç yer için beş aday mücadele etti. Levent Ruso, Cevdet Ezel ve Mevlüt Lokmanoğlu, 14'er oyla yönetime girdi. Ozan Belinger ve Fikret Gönlübol'a altışar oy çıktı. 
TTFF'in 2013/14 sezonu yönetimi şu isimlerden oluştu:
Başkan: Turgut Esendağlı, Asbaşkan: Kemal Soyer, 
Sekreter: Osman Osman, Veznedar: Osman Ercen, Fikstür Sekreteri: Mustafa Çetinkaya, Hakem Sekreteri: Hüseyin Gazioğlu, Disiplin Sekreteri: İbrahim Tümse, Lisans Sekreteri: Turgay Yamanşef, Faal üyeler: Levent Ruso, Cevdet Ezel, Mevlüt Lokmanoğlu.