Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Olağan Genel Kurulu’nu dün akşam gerçekleştirdi. 100’ü aşan oyuncu sayısı ve son bir yılda kazandıkları şampiyonluklarla son derece başarılı bir grafik çizen Tenis Kulübü yeni yönetimini belirleyerek güçlü yapısıyla yoluna devam ediyor. Divan kurulunun oluşturulmasıyla başlayan Genel Kurul’da faaliyet raporu, mali rapor, denetim raporu okunarak üyelerin onayına sunulmasının ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Server Erozan’ın başkanlığındaki divanın üyeleri Soyhan Gazioğlu ile Esra Birkan yaptı. Başkanın dışında yeni yönetimin belirlendiği Genel Kurul sonucunda yönetim şu isimlerden oluştu: “Gökhan Gazioğlu, Esra Birkan, Arkın Köseoğlu, Fuat Toptemel, Mehmet Sonat, Metin Ülker, Hasan Güray, Cem Özyürek, Banu Tuzlalı, Selen Baybars, Cafer Baybars, Mehmet Talaykurt, Oğuzhan Hasipoğlu, Raşit Özay, Tahir Özbilen, Ertunç Mevlit”

 

Faaliyet raporunu okuyan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Cahit Kasapoğlu, 29 Eylül 2014 tarihinde göreve geldikten sonra çeşitli faaliyetler ve girişimler yaparak kulübün kötü olan mali durumu düzelttiklerini, bunun sonucunda da sportif başarıların geldiğini söyledi. Kulüp tesisinde sürekli bir personel görevlendirdiklerini, yıllarca kaderine terk edilen kortları ve kulüp lokalini Gazimağusa Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden düzenlediklerini, faaliyete geçirdikleri büfenin kulübe katkı sağladığını, hem Gazimağusa Belediyesi’nin desteği hem de sponsorların katkılarıyla mali durumlarını düzelttiklerini söyledi. Kulübün minikler takımlarının yaş kategorilerindeki başarılarının yanında, Kıbrıs Türk federasyonu Tenis Ligi’nde Büyük Bayanlar Takımı’nın namağlup şampiyon olduğunu, Büyük Erkekler Takımı’nın ise ligi 3. tamamlayarak başarılı grafiğini sürdürdüğünü belirtti.

 

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in göreve geldikten sonra kulübe desteğini hiçbir zaman esirgemediğini ifade den Kasaboğlu, yönetim kurulunun kulübe yapılan katkıları şeffaf yönetim anlayışı ile belgeleri ile gösterdiklerini, Gazimağusa Belediyesi’nin güçlü desteği, daha kurumsal yapı ve tesislerle birlikte kulübün başarılarla dolu yıllar geçireceğini kaydetti.