* Nisan ayında Girne’de hizmete girecek Passport to Beauty,  Londra’da yaşayan ve estetik alanında ihtiyacı olanlara müthiş hizmetler sunuyor. Estetik Plastik Cerrah Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu yönetimindeki merkez her konuda başarılı medikal çözümler üretiyor. Hastaların uçak biletinden otel rezervasyonuna tüm ihtiyaçlarının profesyonelce karşılandığı Passport to Beauty sizleri bekliyor. 

* Passport to Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi’nde hizmet verecek olan Estetik Plastik cerrah Dr.  Serdar Bora Bayraktaroğlu ameliyatlarını Gönyeli’de Kolan Hastanesi’nde gerçekleştirilecek.  

* Passport to Beauty Koordinatörü Rüyan Demircisoy: “Benim için en önemli şey insanların mutluluğudur. Kendini sevmeyen bir insanın kimseyi sevemeyeceğine inanıyorum. O nedenle müşterilerimize vücutlarında onları rahatsız eden veya daha güzel görünmek istedikleri her noktada, A’dan Z’ye, yenilikler yapabilecekleri bir merkez sunmak istedim.”

 

Misli KADIOĞLU

Estetik anlayışı günümüz dünyasının her alanında ve her yaştan insanda vazgeçilmez durumda. Daha ‘güzel’ ve ‘sağlıklı’ olmak için ilerleyen tıp teknolojinin nimetlerinden yararlanmak herkesin hakkı.

Deneyimli ve başarılı Estetik Plastik Cerrah Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu’nun medikal yönetiminde yeni kurulan Passport to Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi Kıbrıs’ın güzel şehri Girne’de sizleri bekliyor.

Rüyan Demircisoy’un kurucusu olduğu ve koordinatörlüğünü üstlendiği Passport to Beauty, başarılı ekibi ve konforu ile üst düzey bir hizmet sunmaya hazırlanıyor.

Passport to Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi, normal estetik merkezlerinden farklı olarak, havaalanı transferinden, otel rezervasyonuna başlayan ve güvenilir ellerin dokunuşlarıyla gerçekleşecek operasyon süresince müşterilerine konfor ve her türlü hizmeti, elit bir anlayışla sunuyor.

İngiltere’den 10 yıl önce vatanı Kuzey Kıbrıs’a geri dönerek böylesi bir merkezi açmak için kolları sıvayan Passport to Beauty Koordinatörü Rüyan Demircisoy, merkez ve merkezin hizmetleri hakkında gazetemize bilgi verdi. 

Nişantaşı’ndan Girne’ye işinde uzman estetik cerrahı

Esas uzmanlığı psikoloji olan Rüyan Demircisoy, bir tesadüfle çıktığı bu yolda, günümüz dünyasında dış güzelliğin daha da önem kazandığı ve insanların mutlu olmasında önemli bir yeri olduğu düşüncesiyle böylesi bir yola girdiğini anlatıyor. Demircisoy, her türlü estetik ameliyat, cilt bakımı, masaj ve terapilerin yapılacağı merkezde,  İstanbul’un elit bölgelerinden Nişantaşı’ndan hizmet veren ünlü Estetik Plastik Cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu’nun ameliyatları gerçekleştireceğine dikkat çekiyor. Bayraktaroğlu ayın bir günü Kuzey Kıbrıs’ta ameliyatlarını yaptıktan sonra, ayın bir günü de ameliyat takip süreci için Londra’ya bulunacak. 

Pek de konuşmadığımız genital estetik 

İşinde çok başarılı olan Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu ile, göğüs estetiğinden burun estetiğine her türlü estetik ameliyat konusunda çözümler üretecekler. Ayrıca hücre gençleştirme, diş beyazlatma, estetik dövmeden tutun birçok alanda güzellik adına tüm hizmetler sunacaklarını anlatan Demircisoy, bunun yanında aslında pek de konuşulmayan genital estetik ameliyatlarının da bu merkez bünyesinde gerçekleştirileceğine dikkat çekiyor.Kadınlarda vajina daraltma, iç ve dış dudak, klitoris, G noktası ve pubis bölgesinin ameliyatları bu merkezde yapılabilecek.

Özel bölgeye dövmeden tutun da masaja...

Merkezin  hizmetleri sadece estetik ameliyatlarla sınırlı kalmıyor. Son günlerde oldukça trend haline gelen ilginç ama oldukça revaçta olan genital bölgelere yapılan dövmeler ve şekilli tıraşlar da burada yapılabilecek. 

Öte yandan, Passport to Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi’nde felçliler, kaza ve travma geçirenler de Romanya’dan gelen profesyonel masajcı tarafından yapılan masajlarla büyük bir rahatlama ve sağlık bulabilecekler.

“Kendini sevmeyen insanları sevemez”

Merkezin oldukça sıcakkanlı ve dost canlısı koordinatörü Rüyan Demircisoy, “Benim için en önemli şey insanların mutluluğudur. Kendini sevmeyen bir insanın kimseyi sevemeyeceğine inanıyorum. O nedenle müşterilerimize onları vücutlarında rahatsız eden veya daha güzel görünmek istedikleri her konuda A’dan Z’ye yenilikler yapabilecekleri bir merkez sunmak istedim.” diyor. Utanmadan, yargılanmadan buradan herkesin hizmet alabileceğini belirten Demircisoy, merkezin gizlilik prensibiyle çalıştığının da altını çiziyor.

Detaylı bilgi almak için

Passport to Beauty  Güzellik Merkezi’nin hizmetleriyle ilgili bilgi almak isteyenler, www.serdarborabayraktaroglu.com adresinden Estetik Cerrahı Serdar Bora Bayraktaroğlu’nun yaptığı ameliyatlarla ilgili çok detaylı bilgi bulabilirler. Aynı zamanda www.passporttobeautycyprus.com ve www.passporttobeauty.com adreslerinden de merkez ile ilgili bilgilere kısa bir süre sonra ulaşabileceksiniz. Rüyan Demircisoy 0542 889 37 14, İngiltere temsilcisi Handan Emin’e 00 44 75 07 15 47 43 ve Serdar Bora Bayraktaroğlu’nun asistanı Berna Hanım’a da 0533 360 57 07 numaralardan ulaşabilir ve bilgiler alabilirsiniz.