Yıllardır Londra’da çalışan aslen Mağusalı olan Baş, Boyun ve Yüz Estetik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Deniz Kanlıada, gururumuz oldu

Londra’da çalışan Kıbrıslı Türk, Baş, Boyun ve Yüz Estetik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Deniz Kanlıada, İngiltere’de “2019 yılının En İyi Plastik/Kozmetik Cerrahi Kategorisi”nde “En Gözde Plastik Cerrah” ödülü aldı.

Safety in Beauty Diamond Awards’ta bu ödüle layık görülen Kanlıada, Kıbrıslı Türklerin gururu oldu.

Aslen Mağusalı olan Dr. Deniz Kanlıada, cerrahi eğitimini 2012 yılında İstanbul'da tamamladı. Kanlıada, 2013 yılında İngiltere'de sağlık alanında çalışmaya başladı.

Medikal ve cerrahi eğitim için 3D 360 Sanal Gerçeklik videoları üreten Virtual Surgery Training Ltd’nin kurucusu ve CEO'su olan Kanlıada, cerrahi ve cerrahi olmayan yüz estetik işlemlerinde deneyimli bir cerrah olarak ün saldı.

Kanlıada, rinoplastiye olan özel ilgisi nedeniyle Londra'da hem cerrahi hem de cerrahi olmayan rinoplasti için eğitim kursları düzenliyor. Kanlıada, şaşırtıcı cerrahi ve cerrahi olmayan rinoplasti sonuçları nedeniyle “Burun Kralı” olarak da biliniyor.

“Rhino Weekend” adı altında Londra’dan İstanbul’a burun estetiği ameliyatları için hastalarla birlikte gidip gelen Kanlıada, Virtual Reality teknolojisini kullanarak estetik botoks ve dolgu uygulamalarının eğitimini veren ilk doktor unvanına da sahip.