MUCİZEVİ SONUÇLAR ALINIYOR...Access Consciousness Eğitmeni Türkan Gökberk, olumsuz düşünceler, bedensel rahatsızlıklar, stres ve korku gibi sorunların giderilmesinde mucizevi sonuçlar yaratan Access Bars sistemini anlattı

Hayatımızı olumsuz yönde etkileyen rahatsızlıklar, davranışlar ya da korkulardan kurtulmak için bilimin ve tüm dünyanın kabul ettiği Access uygulamalarıyla hayatımızı olumlu yönde değiştirmek mümkün.

Kıbrıs genelinde ilk Access Bars, Access Face Lift ve Access Body Process Eğitmeni olan Türkan Gökberk, birçoğumuzun henüz bilmediği ancak bilimin kabul ettiği bilinçaltı temizliği yapan Access Bars sistemini North Cyprus UK Gazetesi’ne anlattı.

Adanın ilk Access uygulamaları eğitmeni oldu

Aslen Kıbrıslı Türk olan Türkan Gökberk, hem özel, hem de kamuda çalıştıktan sonra 2014’te Access uygulamalarıyla tanıştı.

Öğrenmeyi ve araştırmayı çok seven Gökberk, yaklaşık bir yıl sonra Access Bars Eğitmeni oldu.

Bununla da kalmayan Türkan Gökberk, eğitimlere devam etti; Access Face-Lift ve Access Beden Prosesleri Eğitmenliği'ne yükseldi.

Access Bars sistemi nedir?

Gökberk, Access eğitimleri veriyor, hem de seanslar yapıyor. Elektrik yükü boşaltılıyor. Access uygulamalarıyla tanışmanın kendisini çok mutlu ettiğini ve hayatında olumlu yönde ciddi değişiklikler olduğunu söyleyen Gökberk, meraklıları için Access Bars sistemini şu sözlerle anlattı:

“Başımızın üzerinde 32 tane özel nokta vardır. Bunlar para, kontrol, yaratıcılık, umutlar, hayaller, farkındalık, neşe, hüzün, şifa, cinsellik, beden, nezaket, şükran, zaman, alan, iletişim gibi noktalardır.

Bu noktalarda 5-10 bin yıllık, bize ait olmayan bakış açıları, kararlar, hisler, düşünceler, inançlar vardır.

Bunlar beynimizde birikmiş olarak bu dünyaya gözümüzü açarız. Doğduktan sonra ise öncelikle anne babamızın, sonra çevremizin, öğretmenlerimizin, bakış açılarını, yargılarını, kaygılarını hiç fark etmeden kendi realitemiz yapıyoruz.

Access Bars sistemi ile başımızdaki noktalara hafifçe dokunarak elektrik yükünü boşaltıyoruz ve bize ait olmayanlar siliniyor. Tıpkı, bilgisayarın “delete” tuşuna basınca silme işlemi gerçekleştirmesi gibi.”

“Bize ait olmayanlar silindikçe özümüzü buluyoruz”

Access Bars Eğitmeni Türkan Gökberk, insanlardaki bilinçaltının yüzde 98’inin kendi özlerine ait olmadığını söyleyerek, bize ait olmayanlar silindikçe kendi özümüze gittiğimizi belirtti.

Gökberk, ilk üç seans arasında fazla zaman olmamasının çok fark yarattığına vurgu yaptı.

Faydaları saymakla bitmiyor

Gökberk, Access Bars sisteminin faydalarını şöyle sıraladı:

" - Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder. - Stresi azaltır. - Üzüntüleri en aza indirir. - Aşırı öfke, kızgınlık eğilimlerini azaltır. - Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer. - Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak, daha dengeli bir ruh halinde olmamızı sağlar. - Psikolojik sebeplerle ortaya çıkan ve bedensel hastalıklarla kendini gösteren hastalıkların etkisini azaltır. - Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza geri döndürür. - Korkularınızın, fobilerinizin ve endişeleriniz giderilmesini sağlar. - Enerjiyi artırırken yıpranmayı azaltır. - Yaşlanma hızını yavaşlatır. - Yıkıcı düşüncelerin kökünden sökülüp atılmasını sağlar. - Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar. - Kolay bir hamilelik ve rahat, sakin bir doğumu sağlar. - Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder. - Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar, bu kabullenme duygusu sayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır. - Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar. - Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden daha fazlasını kullanmanızı sağlar. - Dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur. - Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesini sağlar. - Yaşanılan travmaların giderilmesinde de çok etkilidir. - Hastalıklar sırasında yumurta biçimine gelen hücre yapılarının olmaları gereken yuvarlak hale gelmesini sağlar."

Her yaştan kişilere uygulanabilir

Access uygulamalarının yeni doğmuş bir bebekten, en ileri yaştaki kişilere kadar herkese yapılabildiğine işaret eden Gökberk, seansların, çocuklarda yarım saat, yetişkinlerde 1.5 saat sürdüğünü ifade etti.

Türkan Gökberk, Access seanslarının 3 haftada bir alınmasının inanılmaz fayda sağlayacağına da dikkat çekti.

Access uygulamalarına ilgi artıyor

Access uygulamalarına ilginin her geçen gün arttığını belirten Gökberk, Baf’ta yaşayan İngiliz vatandaşı iki kişinin Access Bars ve Face Lift eğitimi almak için kilometrelerce yol geldiğini ifade etti.

Türkan Gökberk’e, Facebook, Youtube, www.turkangokberk.com, [email protected] veya +90 533 852 38 77 numaralı telefondan ulaşabiliyor.