Gülşen ve Necdet Özbay çiftinin güzel kızları Zülfiye ile Resmiye ve Serdar Canaltay çiftinin yakışıklı oğulları Derviş, nikah memuru Saldıray Fenercioğlu tarafından Arkın Palm Beach Hotel Sahili’nde kıyılan nikah ile dünya evine girdiler. Genç çiftin nikah şahitleri Zülfiye’nin teyze kızı Meltem Baflı, Derviş’in anne annesi Meral Eroğlu oldu.

Sahilde yapılan nikah töreninin ardından Arkın Palm Beach Hotel’in ‘Çim Bahçesi’nde devam eden düğün töreninde yaklaşık 4 saat süren ve ardı arkası kesilmeyen bir tebrik kuyruğu oluştu. Adanın dört bir yanından gelen davetlilerin katılımıyla adeta bir miting alanına dönüşen düğün töreninde gelin ve damadın tüm aileleri, yakın dostları, arkadaşları ve sevenleri hazır bulundu. Kıbrıs düğünlerinin vazgeçilmezi ‘Testi Oyunu’nun da oynandığı düğün töreninde Zülfiye ve Derviş Canaltay çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Düğünde Derviş Canaltay’ın dedesi 3. Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu’nun yanısıra KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün ve eşi, bakanlar ve çok sayıda milletvekili de hazır bulundu.

Düğün Palm Beach Hotel Sahili’nde yapılan ‘After Party’ ile son buldu.