Yıllar önce katıldığı bir moda programı yarışmasıyla tanınan Zeynep Öztürk, model Azra Müjde'yle Nişantaşı'nda görüntülendi. Geçtiğimiz hafta Spagetti adlı sıpadan kaçtığı görüntülerle sosyal medyada gündem olan ikili, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla adını duyuran Zeynep Öztürk, model Azra Müjde'yle Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. İkili, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.

Geçtiğimiz hafta kaldığı otelin bahçesinde bakılan 'Spagetti' isimli sıpayla oynamak için bulunduğu yerin kapısını açan Zeynep Öztürk, sıpanın üzerine atlamasıyla paniklemiş ve yanındaki arkadaşının arkasına saklanmaya çalışmıştı.

Öztürk’ün peşine takılan Spagetti’nin görüntüleri çevreden izleyenleri kahkahaya boğarken eski yarışmacı, bu anları "Ne yaptım ne ettim kurtulamadım" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Konuya açıklık getiren Öztürk, sıpa ile ilgili "Sıpa saldırısından sonra gayet iyiyiz. Aslında sıpa bize saldırmadı" dedi.

Zeynep Öztürk, sözlerine; Sıpa tam bir sevgi arsızı, bayıldı bize... Daha öncede sevmiştik onu. Kapıyı açar açmaz üzerimize geldi. Şakalaşmak istediği için üzerimize çıkmaya çalıştı" diye devam etti.

İkili, yakın zamanda yine Spagetti'yi ziyarete gideceklerini de söylemeyi ihmal etmedi.

HABER: MESUT YILMAZ/ MİLLİYET