FOX'ta yayınlanan 'Masumiyet' dizisinde 'Hale Ilgaz' karakterine hayat veren Hülya Avşar'a filtre uygulanmış ve yüzü bulanıklaştırılmıştı. Bu görüntüsüyle sosyal medyada alay konusu olan sanatçı, Instagram'da yaptığı paylaşımla filtreli halini tiye almıştı.

Yaşananların ardından geçtiğimiz günlerde aracının içinde objektiflere takılan Hülya Avşar, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşmuştu.

Filtreli sahnelerden haberinin olmadığını vurgulayan Avşar, "İlk bölümlerinde olsaydı 'bu olmaz' diyecektim. Altıncı bölümde böyle bir şey karşılaşınca hepimiz şaşırdık. Valla bir yanlışlık oldu" ifadelerini kullanmıştı.57 yaşındaki oyuncu, "Aramam gereken yerleri aradım, biraz gerildik. Sonra da 'ne olacak?' yani, dalga geçmeye başladık. 'Bak nasıl da çıkmışım' diyeceğim yani! Umurumda değil, neysek o! Şu anda tamamen diziye odaklanmış durumdayım" şeklinde konuşmuştu.

Avşar'ın yüzüne uygulanan filtre yine sosyal medyada olay oldu. Twitter’da TT (trend topic) olan ünlü oyuncuyu tiye alan sosyal medya kullanıcıları, şu yorumları yaptı:

"Hülya Avşar'ın efekti yüzünden her yeri flu görmeye başladım", "Hülya Avşar'ın yüzü geleceğimden daha parlak", "Hülya Avşar'ın sahnesi gelince ekranı silesin geliyor", "Hülya Avşar'a bunu yapan hayat bize ne yapmaz!"Geçtiğimiz haftalarda da uygulanan özel filtre ile Hülya Avşar'ın yüz hattı flulaştırılmıştı. Tüm oyuncular aynı kamera ile görüntülenirken, Avşar'a özel filtre uygulanmıştı.