Misli KADIOĞLU


Güçlü bir ekiple, Wedding Designers 2015 yaz sezonunda unutulmaz düğün organizasyonlarına imza atmaya hazırlanıyor.

Kıbrıslı genç modacı Tezel Ziya’nın tasarımı gelinlikler, Cyprus XP Travel’in organizasyon ve balayı paketleri, Ceyhun Çomunoğlu (Cey Cey Kuaför)’nun saç tasarımları, Kıbrıs’ın yaratıcı fotoğrafçısı Salih Sevindik’in objektifinden ölümsüzleşen özel anlar...

Genç çiftlerin en özel günleri Wedding Designers (Düğün Tasarımcıları) unutulmaz olacak. Kıbrıslı genç modacı Tezel Ziya’nın tasarımı gelinlikler, Cyprus XP Travel’in organizasyon ve balayı paketleri, Ceyhun Çomunoğlu (Cey Cey Kuaför)’nun saç tasarımları, Kıbrıs’ın yaratıcı fotoğrafçısı Salih Sevindik’in objektifinden ölümsüzleşen o özel anlar…
Güçlü bir ekip, Wedding Designers’la 2015 yaz sezonunda unutulmaz düğün organizasyonlarına imza atmaya hazırlanıyor.

“Önce müşterilerimin hayallerini dinliyorum”

Genç modacı Tezel Ziya, bu projenin içerisinde alanında en iyilerle birlikte düğün organizasyonları gerçekleştireceklerini ifade ederek, fotoğrafçı olarak kendisi için Kıbrıs’ın en iyi fotoğrafçısı Salih Sevindik’le çalışacaklarını söyledi. Tezel Ziya, gelinlik seçimi aşaması ve dizaynı konularında da şöyle konuştu:
“İlk önce müşterinin hayalini dinliyorum. Daha sonra tamamen vücut şekline bakıp, eğer hayaline de uygunsa hayalinden yola çıkarak tasarım yapıyorum. Kişiyi daha güzel gösterebilecek; vücut şekline göre model ve kumaşlarını seçeriz ve dikim aşamasına geçilir. 
Stilist olarak, saçı, makyajı, ayakkabıları ve aksesuarları konusunda da önerilerde bulunurum.”

Fiyatlar konusunda ise Tezel Ziya, kumaş ve tasarıma göre fiyatların değişebileceğine değindi.

Bu sezon gelinlikte dantel ön planda

2015 yaz sezonu gelinlik modası hakkında da kendisine soru yönelttiğimiz Tezel Ziya, bu yıl üç boyutlu dantellerin çok moda olduğuna dikkat çekti.
Ziya, “Ağ form gelinlikler, transparan üzerine dantel işlenmiş gelinlikler moda. Dantelin ağırlıklı olduğu bir sezon… Bu sezon hiç olmadığı kadar dantel ön planda olacak. Tabi ki biz tasarımlarımızı kişinin zevkine göre yapıyoruz” dedi. 

Müzikten konaklamaya…

Wedding Designers’ın bir diğer ayağı da düğün organizasyonuyla, salondan menüye, balayından müziğe birçok konuda devreye girecek Cyprus XP Travel. Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi veren Cyprus XP Travel Müdür Yardımcısı ve Wedding Designers Koordinatörü Kıymet Kalyan Günfer, tercihe göre salonu ayarlama, süsleme, menü, müzik, dışarıdan gelecek misafirlerin konaklamaları, gelinle damadın düğünden sonra otel konaklaması konularında çiftlere yardımcı olacaklarını söyledi.

Tercihe göre balayı seçenekleri

Günfer, balayı organizasyonlarıyla da ilgilendiklerini belirterek, balayı alternatifleri içerisinde egzotik adalardan, cruise gezilerine, Antalya’da 5 yıldızlı otelde konaklamaya çiftlerin tercihine göre, ister dinlenebilecekleri, ister eğlenip gezebilecekleri, balayı seçenekleri sunduklarını belirtti. Uçak bileti, hava limanından tercihe göre özel araçla karşılama ve özel transferle kalacakları yere götürme gibi bir çok konuda düğün organizasyonuyla A’dan Z’ye ilgileneceklerini kaydetti.

Wedding Designers’e ulaşmak isteyen çiftler, Cyprus XP Travel’i +90 392 22 91 311 numaralı telefon veya +90 542 869 81 40 numaralı telefondan Wedding Designers Koordinatörü Kıymet Kalyan Günfer’i arayarak veya Hasene Ilgaz Sokak No. 11B Lefkoşa adresindeki Cyprus XP Travel’e giderek konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirler.