Manken Tuğba Öter’in doğum günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sitemli sözleri dikkat çekti:

Manken ve model Tuğba Öter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendi doğum gününü kutladı ve hediye olarak kendisine yeni bir dünya yaratmaya karar verdiğini söyledi.

Paylaşımında sitem dolu mesajlar veren Öter, yeni dünyasında ve yeni yaşında tüm çirkin, çıkarcı ve yalancı insanları hayatından çıkardığını belirtti. Öter, yeni yaşı için dileğinin de ‘başarı’ olduğunu kaydetti.

Öter’in paylaşımı şöyle:

“Bugün benim doğum günüm. Koca bir yıl için yaşadığım en büyük acıları, geçirdiğim en büyük zorlukları, düne kadar akıttığım gözyaşımı, başarı elde etmek için ailemi, sevdiğimi arkamda bırakıp çıktığım yolu, hiç hak etmediğim şeylerin bedelini ödediğim günlerin, arkamdan iş çeviren kıskanç, haset insanların, bugün saat 11.00’de dünyaya gelişimle hepsine SON veriyorum!

Çünkü bugün ben doğdum. Tuğba bugün dünyaya gözlerini yeni açtı. Kendime doğum günü hediyesi olarak bugünden itibaren yeni bir dünya yaratıyorum. Ve bunu yaparken asla geçmişimle ilerlemiyorum.

Ben gelecekteki hayatımla yoluma devam ediyorum. Ben şu an emekliyor olabilirim. Emeklerken bir o kadar da düşüp kalkacağım günler olabileceğini, ama çok yakında da ayağa kalkıp yürüyeceğim zamanıda biliyorum. Bunları yaparken her anımda yanımda olan, benim nefesim olan ailem, sadece ve sadece onlara yürekten teşekkür ediyorum. Beni böyle namuslu, edepli, vicdanlı, merhametli ve insan olarak dünyaya getirdikleri için onlara binlerce kez teşekkürü borç bilirim. Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemem.

Tuğba’nın yeni dünyasında, yeni yaşında çirkin insanları, tüm çıkarcı insanları, tüm yalancı insanları hayatından çıkardığı bir gün. Yeni yaşım bana önce sağlık ve daha sonra başarı getirsin.

Benim küçük dünyam başarı dolu ve başarı dolu bir yılım olsun. Bu benim bu yılki tek dileğim. Ve ben de bunu başarmak için elim yüreğimde yürüyeceğim bu yolda. İyi ki doğdun Tuğba”.