Hulu’nun Lily James ve Sebastian Stan’li 'Pam & Tommy' isimli dizisinin Malibu'daki çekimleri devam ediyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran Lily James'in son görüntüsü karavandan çıkarken objektiflere takıldı.

Pamela Anderson ile Mötley Crüe’nun bateristi Tommy Lee‘nin, bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisi, 'Pam & Tommy' adını taşıyan yeni bir mini diziye konu oluyor. Hulu tarafından hazırlanan dizi için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte setten kareler de ortaya çıktı.

Dizide Pamela Anderson’a 'Cinderella', 'War & Peace', 'Baby Driver' gibi yapımlarla tanınan Lily James; Tommy Lee’ye ise 'Marvel Sinematik Evreni’nin Winter Soldier’ı Sebastian Stan hayat veriyor.

Son dönemlerde cesur sahnelerde rol almasıyla dikkat çeken Lily James, Anderson'a dönüşümüyle olay olmuştu. Genç oyuncu son olarak da dizi setinde görüntülendi. Çekimlere hazırlanan James, bu görüntüsüyle hayranlarını heyecanlandırdı.

Pamela Anderson ve Tommy Lee’nin çalkantılı ilişkisi, balayı sırasında çektikleri seks kasetinin çalınıp yayınlanmasıyla daha da sansasyonel bir hâl almıştı. Dizide çiftin seks kasetini çalan kişiyi başarılı komedyen Seth Rogen canlandırıyor.

Dizi, kapsamını çok daha geniş tutacak ve çiftin hikâyesini, 1995’te tanıştıktan 96 saat sonra evlenmelerinden başlayarak anlatacak. Pamela Anderson’ın seks kasetini yayınlayan şirkete dava açmasıyla başlayan mahkeme sürecinin de hikâyenin parçası olması bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Lily James, Sebastian Stan ve Seth Rogen’a Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Mozhan Marnò gibi isimler eşlik ediyor.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA