Denizin huzur veren sesi ve görüntüsü...Sakin, huzurlu ve samimi bir ortam...Kaliteli bir yemek. Karşıyaka'da, küçük bir koyun kenarında, denize sıfır noktasında, eşsiz manzarasıyla yılların eski Şirinyalı (Vavilya) Restoran'ı el değiştirerek yeniden hizmete girdi. Gerek romantik akşam yemekleri olsun, gerekse aileniz ve dostlarınızla keyifli bir ortamda yenilecek öğle ve akşam yemekleri için Şirinyalı Restoran doğru bir keşif olacak!

 

Lapta'nın batısında, dağ ve deniz arasında yer alan Karşıyaka'da, yılların  eski Şirinyalı (Vavilya) Restoran'ı yeniden hizmete girdi. Uzun yıllardan beridir, denizle iç içe ortamında, huzur ve sakinliği ile misafirlerini büyüleyen Şirinyalı Restoran, artık kaliteli ve bir birinden lezzetli menüsüyle de misafirlerini ağırlıyor. Passport Girne ve Passport Boğaz Restoran'ın başarılı işletmecisi Nevzat Özbilenler tarafından yeniden hizmete konulan Şirinyalı Restoran, 100 kişilik kapalı ve 100 kişilik de açık alanında öğle ve akşam yemekleri için ideal bir mekan.

Denizle iç içe...Huzura kaçış...
Gerek romantik akşam yemekleri olsun, gerekse ailenizle keyifli bir ortamda yenilecek öğle ve akşam yemekleri için tercih edebileceğiniz mekan; nişan, düğün, doğum günleri ve özel toplantılar için de tercih edilebilecek bir donanıma sahip. Şirinyalı Restoran'da 16 çeşit soğuk ve sıcak meze yanında, günlük balık çeşitleriyle muhteşem bir ziyafet sunuyor. Fix Menü 40 TL.  Küçük bir koyun kenarında, denize sıfır noktasında, eşsiz manzarasında sizleri şirin bir balık lokantası görünümüyle etkileyecek olan restoran 11:30-23:30 saatleri arasında haftanın her günü açık.

Funky Beach Bar'da
Öte yandan, güzel bir öğle veya akşam yemeğinin ardından, biraz rahatlamak, içkinizi yudumlayıp sohbet etmek, denizin ve dağın güzelliğini izleyip iç sesinizi dinlemek ya da yeni dostluklara kucak açmak isterseniz de Şirinyalı Restoran'ın hemen yanında bulunan Funky Beach Bar sizlere tam da böyle bir  atmosferi hediye ediyor. Londra'dan gelen Ayşe Esma'nın işletmeciliğini yaptığı Funky Beach Bar'da denizin dinlendirici sesiyle bütünleşen chill out müzikler ve belirli günlerde organize edile canlı müzikle sosyal bir ortam yaratılıyor. Her yaş grubuna hitap eden Funky Beach Bar, özellikle bölgede kalan yabancıların müdavimi olduğu, dünyanın her yerinden ülkeye gelen turistlerin ilgi gösterdiği bir mekan.

 

Rezervasyonlarınız için: +90 542 881 3361