Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile koronavirüs salgınına rağmen düzenledikleri partiyle tepki çeken, daha sonra katıldığı programla Türkiye'nin gündemine oturan Şevval Şahin, sosyal medyada tatil paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, 4 ay İstanbul-Çeşme-Bodrum arasında gezmiş, 3 hafta önce ABD'ye gitmişti.

Geçtiğimiz hafta sonu Meksika'nın dünyaca ünlü turizm merkezi Tulum'daki partilere katılan çift, Miami'deki evlerine döndü.

Bikini ve mayolu tatil pozlarını Instagram'da paylaşan 21 yaşındaki tescilli güzel, takipçilerinden binlerce beğeni aldı.Baş döndüren bir tatil trafiği yaşayan kraliçe, "Hayat sana güzel" diyen takipçilerine dil çıkartıp poz verdi.

Şevval Şahin, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda; "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" gibi basit sorulara cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı.

Birçok soruyu yanıtsız bırakan Türkiye Güzeli, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna da "Pas" yanıtını vermişti. Bu durum, sosyal medyada gündem olmuştu.