Nusret Gökçe, 1.5 yıldır tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgınının yiyecek ve içecek sektöründe yarattığı krize rağmen yatırımlarına hız kesmeyen devam ediyor.

İş hayatındaki başarısı kadar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan 37 yaşındaki işletmeci kendini ödüllendiriyor.

Et restoranları alanında yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Gökçe, bu kez ünlü müşterileri ve Instagram şovuyla değil, servet değerindeki saat tutkusuyla gündemde.

Kendine özgü 'tuzlama' (saltbae) hareketiyle tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret, saat koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; altı ülkede 24 restoranı olan Nusret, Patek Philippe marka bir saat beğendi. Ancak Gökçe, bu saati kişiselleştirmek istedi.

Dikkat çeken altın saatin üzerine 200'den fazla pırlanta konuldu. Nusret Gökçe'nin bu havalı saatinin değerinin yaklaşık 6 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Nusret, geçtiğimiz günlerde Oscar ödüllü Al Pacino ile bir araya gelmiş, ABD'li aktör ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından “Bir hayalim daha gerçek oldu” notuyla paylaşmıştı.

Gökçe'nin, 1983 yapımı ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) filmini çok sevdiği ve etkisinde olduğu sık sık gündeme geliyordu. Nusret ile davalık olan garsonlar, açıklamalarında "Kendini o filmdeki mafya babası Tony Montana sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu" ifadelerini kullanmıştı.