Angelo Ajans sahibi Seniha Kanatlı, geçtiğimiz hafta Girne’de yepyeni bir mekanı hizmete açtı. Girne Belediyesi’nin karşısında bulunan Angelo Bar & Murfys Restaurant ile iş yaşamına farklı bir boyut kazandıran Seniha Kanatlı, o gece tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

Türkiye’de mankenlik yapan Ece Duygu Gökoğlu ve Nady Bondor’ın da geceye renk kattığı açılış oldukca renkli bir atmosferde geçti. Gökoğlu ve Bondor o geceye katılan magazin basınının gözdeleri oldu.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapılan açılışta  Angelo Ajans mankenleri de adeta göz kamaştırdı. DJ Behiç’in müzikleriyle geç vakitlere kadar eğlenen konuklar harika bir gece yaşamanın mutluluğunu yaşadı. Yeni mekanında sorularımızı yanıtlayan Kanatlı, böylesine bir mekanın işletmeciliğine soyunmaktan büyük bir keyif aldığını ve mekan olarak eğlence dünyasına apayrı bir renk katacaklarını söyledi. Yeni yıl hazırlıklarına başladıklarını kayededen güzel manken yeni yıl akşamı ünlü bir ismi hayranlarıyla buluşturacaklarını söyledi.

Murfy’s Bar & Restaurant direktörü Latif Kılıç ise gaztemize yaptığı açıklamada yepyeni bir anlayışla müşterilerine en iyi bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi.