Özel hayatları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Kardashian ve Jenner kardeşler photoshop'tan vazgeçmiyor. Daha önce de fotoğraflarındaki photoshop hataları ortaya çıkan Kylie Jenner, son pozuyla yine sosyal medyada gündem oldu.

Serveti ve özel hayatıyla sadece kendi ülkesinde değil, dünya çapında da sık sık konuşulan isimlerden olan Kylie Jenner (23), sosyal medyada en çok dikkat çeken ünlülerden biri.

Geçtiğimiz gün paylaştığı sarı bikinili karesiyle milyonlarca beğeni toplayan Kylie Jenner, fotoğrafındaki bir detayı fark etmedi.

Kylie Jenner, yaptığı photoshop'u abartarak belini inceltmeye çalışırken arka tarafta bulunan perdeyi yamulttu. Jenner, gözlerden kaçmayan bu detay ile sosyal medyanın diline düştü.

Dış görünüşünü kusursuz hale getirmek için hem vakit hem de servet harcamaktan çekinmeyen Kylie Jenner, daha önce de sosyal medya paylaşımlarında photoshop kullanmakla suçlanmıştı.

Jenner, son olarak geçtiğimiz aylarda havuz kenarında çektiği selfie'lerini rötuşlamakla suçlanmıştı. Hatta bunu ispatlayan bazı ayrıntılar da sosyal medya hesaplarında paylaşılmış ve uzun uzun konuşulmuştu.

Kylie Jenner bir paylaşımıyla bu iddialara yanıt vermişti. Karnını açıkta bırakan bir kıyafet giyen Jenner, hem kaslarını gözler önüne sermiş, hem de iddia edildiği gibi photoshop kullanmadığını kanıtlamayı amaçlamıştı.

Jenner geçtiğimiz günlerde kanser tedavisi gören çocuklar için harekete geçmiş, Nashville'deki Monroe Carell Jr. Çocuk Hastanesi'nde yeni bir salon inşa edilmesine katkı sağlamak için 500 bin dolar bağışlamıştı.