Kim Kardashian'la boşanma aşamasında olan Kanye West ile Irina Shayk hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İkilinin flörtleşmeye başladığı öne sürüldü.

Bu iddilar magazin dünyasına bomba gibi düşmüşken ikilinin bir arada çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Shayk'ın adı Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmamıştı.

Söz konusu söylenti, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıktı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı dedikoduları alevlendirdi.

Irina Shayk, 2010 yılında West’in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

West'in, Kim Kardashian ile boşanma davası sürüyor. Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.

Shayk, kızı Lea'nın babası olan Bradley Cooper ile birliktelik yaşamaya başlamış ancak 2019 yılında yollarını ayırmıştı. İkilinin ayrılık nedeni olarak ise şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.