'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı Oktay Kaynarca, 'Kurtlar Vadisi'nin efsane haline gelen ilk sezonlarında birlikte rol aldığı Necati Şaşmaz ile yeniden aynı projede yer alacağı iddiasına yanıt verdi.

Atv'de ekranlara gelen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

Bir mücevheratçıdan çıkan Usta oyuncu, kameraları görünce “Ne yapıyorsunuz? Ben inemeyecek miyim Bebek’e?” diyerek basın mensuplarına takıldı.

55 yaşındaki sanatçı, “Necati Şaşmaz ile aynı projede yer alacakları” yönünde son günlerde gündeme gelen flaş iddiaya açıklık getirdi.

Uçankuş'ta yer alan habere göre; Oktay Kaynarca, ısrarlı Necati Şaşmaz sorularına, “Hayır, öyle bir şey yok” diyerek son noktayı koydu.

Bir döneme damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile aynı yapımda 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca'nın, yıllar sonra bir araya geleceği iddia edilmişti.

'Polat Alemdar' karakterinin, 'EDHO'da gizli devlet adamı olarak 'Hızır Çakırbeyli' ile irtibata geçeceği öne sürülmüştü.

'Oktay Kaynarca'nın oynadığı 'Süleyman Çakır' karakterinin en yakın arkadaşı, Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' olmuştu. 'Çakır, dizinin 2004 yılında yayınlanan 45'inci bölümünde, 'Cerrahpaşalı Halit' tarafından pusuya düşürülüp öldürülmüştü.

'Kurtlar Vadisi' hayranlarına büyük üzüntü yaşatan 'Süleyman Çakır'ın ölümü sonrası karakterin gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve mevlit okutulmuştu.