Gazimağusa’da 2 ay önce hizmete başlayan mekan, kısa sürede Mağusalıların uğrak adresi haline geldi


 

Ahmet İLKTAÇ
 

Gazimağusa’da Salamis Yolu üzerinde yaklaşık 2 ay önce hizmete giren CortadoEspresso Bar, enfes ve nitelikli kahveleri, ev yapımı yiyecekleri ve sıcak atmosferiyle kısa sürede kentin en gözde mekânı haline geldi.
Gazimağusa’da farklı yaş gruplarındaki insanların bir araya gelip sohbet fırsatı yakaladıkları Cortado’da yiyecek ve içeceklerinde kalite ve hijyenden asla ödün vermiyor.


 

Aksan ve Akay: Ev ortamı

oluşturmaya çalıştık

Gazetemiz NORTH CYPRUS UK’e konuşan CortadoEspresso Bar işletmecileri Fatih Akay ve Aygün Aksan, Cortado’nun bir İspanyol latesi olduğunu ve işyerlerinin ismini de buradan geldiğini söyledi.
İşletme sahipleri, CortadoEspresso Bar ile endüstriyel tasarımın yeni bir ses yeni bir görsel formatında olduğunu ve müşterilerinin bu görsel güzelliğe harika tepkiler verdiklerini dile getirdi.
CortadoEspressoBar işletmecileri, günümüz yaşamına uyumlu olarak bireyci değil, kollektif bir çalışma alanı yaratıp, herkesin güçlü olduğu alanları birleştirerek uyumlu ve haklara saygılı bir iş alanı yaratmaya, şirketin sadece kendini besleyen bir kurum olmaktan çıkarak, sosyal çevrelerini iyileştiren bir girişimci konumuna gelmesinin kendileri için değerli olduğunu bildirdi.
Aksan ve Akay şöyle devam etti:
“Yerli üreticilerden sağladığımız ev yapımı pastalar,kekler sağlıklı ürünler ve tedarik ettiğimiz nitelikli kahvemizle, genç kuşakla beraber kaliteli iş gücü mekânın herkesi kabullenici yapısı,dünya görüşümüze paralel bir yaklaşımla ilerlemektedir”.


 

“Her yaş grubu insanlar

Cortado’da buluşabiliyor”
Aksay ve Aksan, Cortado’yu anlatırken şu ifadelere yer verdi:
“Cortado, arkadaş ve aile çevremizin de buluştuğu bir nokta haline geldi. Günün sonunda farklı çevrelerden; çocuklu aileler ve her yaş grubundan insanlar Cortado’da buluşuyor. Kısa süre içerisinde güzel ve kaliteli bir atmosfer yakaladık. Tabii ki her geçen gün kendimizi daha da geliştirerek, kaliteli hizmetten ödün vermeden bu güzel atmosferi devam ettirmeye çalışacağız”.
Aygün Aksan ve Fatih Akay, ileriki hedeflerinin ise, Kıbrıs insanına nitelikli kahveyi sunmakla beraber tüm ada genelinde oluşturacakları şubelerle genç beyinlere daha çok istihdam sağlamak ve kahve kültürünü yediden yetmişe yaymak istediklerini dile getirdi.