Moda tasarımcıları Zerrin Akıncı ve Tezel Ziya’nın kreasyonlarının sergilendiği gecede; Alisse Nuera Levis, Journey, Koton, Gizia ile Midye Magazalarının yeni ürünleri sergilendi.

Geçtiğimiz Cuma gecesi gerçekleşen moda gecesinde 80 kıyafetten oluşan ürünleri Günkut Ajans Marka Modelleri sergiledi…

25 mankenin podyuma çıktığı gece Range Rover’in 2015 ürünlerinin kokteyli tanıtımıyla başladı… Kokteylin ardından podyuma çıkan Melisa Ater, Esin Terzioğlu, Sevilay İzanoğlu, Mika İznassarova, Tomris Diçol, Suzi Yusufoğlu, Sıdıka Bada, Ceren Koşar, E bru İlkhan, Emine Erkanlı, Şükrüye Karakuş, ıpek Süzgen, Gülseren Akkoyun, Melisa Yavru, Nergiz Köse, Sıla Guneş, Burcu Emin, Laden Çelebi, Özgür Başol, Tuğberk Yiğitcan, Mehmet Yıldız, Seran Dağer, Mehmetemin Serdahoğulları, Nazım Taşkıran ve Vahap Demirel sergiledikleri 2015 ürünlerini büyük bir başarıyla izleyenlere sundular...

Defilede DJ Bora sahne aldı.

Sakarya: 30 yıllık birikim

Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, şirketlerinin 30. Yılını kutladığını belirterek başladığı konuşmasında Türkiye’de BMW, Mini ve Land Rover’in lideri oldukalarını söyledi. İstanbul ve Ankara’da 4, Adana, Mersin, Gaziantep, Bodrum ve Kıbrıs’ta birer olmak üzere toplam 12 noktada faaliyet gösterdiklerini anlatan Sakarya, yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle Türkiye’de otomotiv sektöründe örnek alınan, müşteriler arasında en beğenilen ve en çok çalışmak istenilen kurum olduklarını ifade etti.