Lefkoşa Haber Ajansı


Turizmin başkenti Girne’de çağdaş tasarıma sahip özel mekanlara yeni bir alternatif geldi.

Kıbrıs’ın 9 bin yıllık geçmişini çağrıştıran, konsepti ödüllü mimar Gökhan Büyükdoğan tarafından hazırlanıp 18 ayda tamamlanan Girne yeni liman çemberi yanındaki La Campana önceki akşam düzenlenen etkinlikle kapılarını eğlence severlere açtı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,’nün yatırımcılar Tolga Civelek, Erkan Bolat ve Deniz Yeşilçimen’le birlikte kurdele keserek hizmete açtığı, konuklarına geçmişle günümüzü birlikte yaşatan, yüksek kalite standartlarında iç ve dış mekanlara sahip La Campana’da orijinal İtalyan Şomine, Orta Asya yapımı ağaç masa, taş duvarlar, ahşap şarap kavı ve özel tasarım Çanlar dikkat çekiyor.

Yerel konuklar yanında ülkemizi ziyaret eden turistlere de hitap eden bir işletme anlayışı ile hizmete açılan La Campana’da Mutfak danışmanlığını Michelin Yıldızlı Fransız Marc ZIMMERMANN, Mutfak şefliğini de Onur Alp ŞANLI  yapıyor. Bar Tenderliği ve Somalierliğini Deniz İzcioğlu’nun yaptığı mekanın menüsünde; serpme Türk kahvaltısından, ingiliz kahvaltısına,İtalyan taş fırında pişen çok ince pizzalardan, El yapımı makarnalara, Salatalardan, el yapımı Burgerlere, Tavuk yemeklerinden, et yemeklerine 200 den fazla Kıbrıs, Türk ve Dünya Mutfağından yemek alternatifi bulunuyor.
La Campana’nın şarap ve bar menüsü de en az yemek menüsü kadar iddialı. Farklı üzümler ve kupajlar ile kombine edilen,Türkiye,Avrupa ve Güney Amerika'nın en çok tercih edilen 60 şarap çeşidi menüsüne sahip mekanın işletmeciliğini Üstün Türkmen yapıyor. Türkmen, mekanın günün her saatinde rahat ve şık ortamı, uygun fiyatları ve kaliteli servisi ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet vermeye başladığını duyurdu