Bir NorthernLand Group kuruluşu olan Thrones Club eğlence dünyasına yeni bir marka kazandırdı…

Kıbrıs’ın en güzel eğlence mekanı Thrones Club, geçtiğimiz ay hizmete girdi. Bir Northenland kuruluşu ile hizmete giren Thones Club, adanın en prestijli eğlence mekanı oldu. Işıklandırma sistemi, sahnesi ve şovlarıyla göz kamaştıran mekan hizmete girdiği günden beri konuklarına eğlencenin en güzelini yaşatmaya başladı.

550m²'lik alanı, 800 kişilik kapasitesi, 16 Locası ve 75 bistrosu ile sınırsızca dans edip eğlenebileceğiniz harika bir mekanı Kıbrıs ile buluşturan Thores Club Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 22.30 ve 04.00 arasında hizmet veriyor.

Ülkemizin en gözde DJ’ler arasında yer alan Umut Özsoy’un çaldığı birbirinden güzel şarkılarla buluşan eğlenceseverler, Thorenes Cub’ta her hafta farklı şovlar ve sanatçılarla buluşuyorlar.

Eylem’de konuklar arasındaydı

Kıbrıslı ünlü sanatçı Eylem, geçtiğimiz haftalarda Kıbrıs’ta idi. Kıbrıs’ta bulunduğu süre içerisinde Thrones Club sahibi, genç işdamı Koral Bozkurt’un konuğu oldu. Geceye annesi İlkay Ünsal ile birlikte katılan genç sanatçı harika bir gece yaşamanın mutluluğu içerisindeydi.

.