Kıbrıslı yerli manken ve model, ayrıca Angelo Ajans sahibi Seniha Kanatlı ve mankenlerinden Hande Bozkurt ütopik Akdeniz köyü Karmi’nin eşsiz güzellikleri arasında objektiflere poz verdi.



Kıbrıslı yerli manken ve model, ayrıca Angelo Ajans sahibi Seniha Kanatlı ve mankenlerinden Hande Bozkurt Karmi’nin eşsiz güzellikleri arasında yaptığı çekimlerde adeta peri masallarında gibiydi.
Her adımda farklı sürprizler, güzel bir manzara, hoş dekore edilmiş bahçeler, rengarenk çiçeklerle gözalıcı bir güzellik sunan Karmi’nin daracık sokaklarında güzelliklerini sergileyen iki manken, bir birinden çekici pozlarıyla göz doldurdu.


Karmi’de bohem yaşam

Öte yandan, Girne'nin hemen arkasında, Beşparmak dağlarının eteklerinde, bulunan bu ütopik Akdeniz köyü ülkeyi ziyaret edenler tarafından da büyük ilgi görüyor. Yerli ve yabancı turistleri misafir eden Karmi’de diğer yandan da çalışma hayatına dair kaygılarını bitiren İngilizler, Almanlar, Fransızlar, İtalyanlar, Hollandalılar, İsviçreliler, Amerikalı ve Kanadalılar bu yemyeşil köyde doğa içerisinde bohem bir hayat sürdürüyorlar.