Haber ve Fotoğraflar:
Zorlu CEZAROĞLU

 

Sıla Güneş… O’nu ‘Hasat Güzellik Yarışması’ finalinde tanıdık önce… Podyumda kendine güvenen, kendinden emin adımlarla dikkatimizi çekmişti Sıla. Şimdilerde okulların açılmasıyla birlikte Yakın Doğu Koloji’nde eğitimini sürdürüyor. Eğitimine çok önem veren Sıla, üniversite eğitimini oyuncu, modacı veya psikolog olarak sürdürmek istiyor. Henüz daha seçimini yapmış değil.

Sıla ile fotoğraf çekimleri için Karmi’de buluşuyoruz. Karmi, gerçekten de Kıbrıs’ın en güzel yerleşim yeri. Karmi’yi anlatmak olmaz, yaşamak lazım. Karmi’de bir güzel ile birlikte çekimlere başlıyoruz… Kamera karşısında oldukça rahat, kendinden emin ve kendine oldukça çok güvenen bir kişiliği var. Bir yandan çekimleri sürdürürken bir yandan da sohbet ediyoruz Sıla ile… Modayı çok sevdiğini anlatıyor. Ve podyumda olmak istediğini… Yer almak istediği ajansın ‘Günkut Ajans’ olduğunu ve önümüzdeki yıl itibarıyla poduyuma çıkmayı hedeflediğini anlatıyor bize.

En çok beğendiği özelliğinin cesareti olduğunu ve kendini çok güzel bulduğunu söylemekten de geri durmuyor Sıla. Oldukça neşeli ve keyifli bir insan. Sosyal yaşamı çok hareketli. Bir yandan eğitimini sürdürürken öte yandan da kendine zaman ayırmayı, arkadaşlarıyla biraraya gelmeyi olmazsa olmazları arasına aldı. Eğlence, sinema ve alışveriş hayatının birer parçası gibi. Kimsenin hakkında kötü düşünmeyen yardımsever bir karaktere sahip. Açık sözlü ve dürüst, gizlilikten hoşlanmaz. İdealist bir kız ve oldukça sevimlidir. İyimser, düşünceli ve uyumludur. Özgürlüğünü sever ve özgürlüğüne son derece düşkündür. Yay Burcu’ndan olan Sıla, burcunun tüm özelliklerini taşıdığını söylüyor. Burcu’nun bir özelliği olan insanları güldürmek, bulunduğu ortama neşe ve kahkaha götürmek onun doğasında vardır.