Şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın 10 aylık birlikteliği sürpriz bir şekilde sona erdi. Telefonlarına cevap alamayan Yıldırım, "Hala çok aşığız. Bu sevgi kolay kolay bitmez. Evlilik hazırlığı yaparken Hadise fevri davrandı" dedi.

Hadise ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz şubatta aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri 10 ayda 3 kriz atlatmış, çift her defasında barışmıştı.

Hadise'nin, yakın çevresine 35'inci yaş gününde evlilik teklifi aldığını ve kabul ettiğini söylediği iddia edilmişti.

Üç hafta önce yine ayrıldıkları iddia edilen çift, Instagram hesabından aşk dolu bir fotoğraf paylaşıp dedikoduları yalanlanmıştı. Ne var ki sevgililer, perşembe akşamı Kaan Yıldırım’ın evinde kıskançlık yüzünden tartıştı.

Posta gazetesinin haberine göre; Hadise, bir anda parladı. Yıldırım’ın alttan almaya çalışma çabaları sonuç vermedi. Pop yıldızı evi terk etti.

Hadise dün sabah da ayrılığını belirten bir açıklama yaptı. "İlişkiyi noktalandırmış bulunuyorum" sözüyle bu kararı kendisinin aldığının altını özellikle çizdi. Bu da Kaan Yıldırım’ın bozulmasına neden oldu.

Şarkıcının bu sözlerinin ardından sessizliğini koruyan Yıldırım'dan da ilk hamle geldi. Hadise'yi takipten çıkan Kaan Yıldırım, birlikte yer aldıkları kareleri de sosyal medya hesabından sildi.

Yakışıklı oyuncu, bir yakınına “Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitemez. Biz evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı” dedi.

Sevgilisini dün geceden bu yana sürekli arayan, art arda mesajlar çeken Kaan Yıldırım, Hadise’den henüz bir cevap alabilmiş değil.

Hadise ile Kaan Yıldırım’ı barıştırmak için ilk devreye giren kişi tanışmalarını da sağlayan oyuncu Seda Güven oldu.