Maraş Mağusa Gelişim Akademisi(MGA) ve Namık Kemal Meydanı’nda yapılacak yeni yıl kutlamalarında bir araya gelecek Gazimağusalılar yeni yıl coşkusunu kapsamlı organizasyonlarla yaşayacak.

 

Gazimağusa Belediyesi’nin ana caddelerini ışıklı süslemelerle donattığı Gazimağusa’da, 30 Aralık Salı akşamı saat 18:00’da Maraş MGA’da çeşitli  etkinliklerle yeni yıl eğlenceleri yapılacak. Maraş MGA tesisinde kurulacak sahnede saat 18:00’dan itibaren Gazimağusa Halkdansları Ekibi, Grup Türkü Konseri ve Çilem Şahan ve Orkestrası sahneye çıkacak.  Palyaço ve noel babaların çocuklara ayrı bir sevinç yaşatacağı gecede süpriz etkinlikler de yapılacak.

 

31 Aralık Çarşamba ise 22:00’dan itibaren halkımız Namık Kemal Meydanı’nda Zakkum konseriyle yeni yıla muhteşem bir şekilde girecek. Namık Kemal Meydanı’nda 22:00’dan itibaren Zakkum Grubu’nun eğlenceli şarkıları ve yeni yılın ilk anlarında havai fişenk gösterileriyle 2014 uğurlanıp 2015 karşılanacak.

 

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yeni yılla ilgili yaptığı açıklamada, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılın daha geride kalmak üzere olduğunu ifade ederek, 2 güne yaydıkları kutlamaları 2 farklı noktada yapacaklarını, 30 Aralık Salı akşamı Maraş Bölgesi’nde başlayacak eğlencelerin ertesi gün Namık Kemal Meydanı’nda devam edeceğini  söyledi. Belediye Başkanı İsmail Arter,  hazırladıkları organizasyonlarda halkın eğlenceli bir şekilde yeni yılı karşılamasını istediklerini söyleyerek, yeni yıl akşamı yaşanacak sevinç ve coşkunun yıl boyunca sürmesini, 2015 yılının ülkemiz ve her yurttaş için sıkıntının olmadığı refah yılı olmasını diledi.