*Son yılların trendi haline gelen nail art uygulaması, tırnakların çeşitli desenlerle süslenerek daha güzel, daha ilgi çekici görünmesini sağlıyor. Ala Özberkman’ın sahibi olduğu Velena Hair Beauty and Nail Salon’da nail art uygulamasıyla kişiye özel, eşsiz ve benzersiz tasarımlar yaratılıyor.



Tırnak süsleme sanatı olan nail art, son zamanlarda oldukça ilgi çeken, tırnakların çeşitli desenlerle süslenerek daha ilgi çekici ve daha bakımlı görünmesini sağlıyor. Sadece bakımına özen gösteren kadınlar değil, tırnaklarını uzatamyan ya da tırnak yiyenler de, nail art sayesinde tırnak bakımı yaptırıyor.
Girne’nin merkezinde faaliyette bulunan Velena Hair Beauty and Nail Salon
, tırnak bakımı ve tasarımının en çok tercih edilenlerinin başında geliyor.
Velena Hair Beauty and Nail Salon Direktörü ve Moldova asıllı Ala Özberkman, nail art başta olmak üzere güzellik merkezinde verdikleri hizmetleri anlattı.



25 yıldır kesintisiz nail art tasarımları yapıyor


Nail Art Tasarımcısı Ala Özberkman, çocuk yaşlardan itibaren güzel ve bakımlı kadınları beğenip takdir eden bir kişi olduğunu belirterek, memleketi Moldova’daki güzellik okulundan 1996 yılında mezun olduktan sonra mesleğini profesyonel olarak yapmaya başladığını ve 2002 yılında Kıbrıs’a geldiğini söyledi. Nail art yapımını güzellik okulunun yanı sıra sürekli olarak faklı eğitim kurslarına katılarak öğrendiğine dikkat çeken Ala Özberkman, ayrıca her zaman yenilikleri takip ederek kendini geliştirdiğini ifade etti.
Ala Özberkman, Kıbrıs’a geldiği 2002 yılında kızı Karina Velena’nın adı verdiği Velena Hair Beauty and Nail Salon’u Girne’nin Çatalköy bölgesinde açtığını, daha sonraki yıllarda Girne’nin merkezinde modern tarzda tasarlanan güzellik salonunda faaliyet vermeye başladıklarını belirtti.
Mesleğe ilk başladığı yıllarda akrilik ile çalıştığını daha sonraki birkaç yılın ardından jel ile t
ırnak tasarımı yaptığını söyleyen Ala Özberkman, “25 yıllık meslek hayatımda, kesintisiz tempoyla ve aynı hızda kendimi ve personellerimi geliştirerek ve yenileyerek yoluma devam ediyorum” dedi.



Hijyen, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti önde geliyor

Ala Özberkman, nail art yaparken en çok dikkat ettiklerinin hijyen, kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çekerek, deneyimlerini sanata dökerek kişiye özel
, eşsiz ve benzersiz tasarımlar ortaya çıkarmak için uğraş verdiklerini vurguladı.
Tırnak bakımı ve tasarımının dışardan bakıldığında zor ve yorucu görüldüğünü söyleyen Ala Özberkman, “İşimi severek yapıyorum. Müşterilerimin memnuniyeti benim için çok önemli. Mutlu olan müşterilerimin minik bir tebessümünü görmek, bana farklı hazlar ve mutluluk veriyor. Dolayısı ile mesleğimi icra etmek bana hiç de zor gelmiyor” dedi.



Bakıma dair her hizmeti bulmak mümkün

Ala Özberkman, güzellik salonunda nail art yanı sıra cilt bakımı, masaj, ipek kirpik, kaş ve kirpik boyama, laminasyon ve liftinig, kalıcı makyaj, gelin makyajı, ağda, manikür, pedikür, kalıcı öje, batık tırnak ve ayak bakımı, radyoferkans ile zayıflama, gençleştirme ve selülit tedavisi gibi hizmetler verdiklerini ifade ederek, kuaför bölümünde ise her türlü saç tasarımı, keratin başta olmak üzere her türlü saç bakımı, saç botoksu ve benzersiz özel karışım renklerle saç boyama hizmetleri olduğunu belirtti.
Ala Özberkman, @velenanailsalon_cy adındaki Instagram hesabında güzellik merkez
inde verilen hizmetlerin takip edilebileceğini söyleyerek, randevu ve daha fazla bilgi için +90 548 888 82 52 veya +90 392 444 42 52 numaralı telefonların aranabileceğini hatırlattı.