Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması’nın Kraliçesi 9 numara ile yarışmaya katılan Sevim Suzi Yusufoğlu, Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması’nın Kral’ı ise 6 numara ile yarışan 19 yaşındaki Ferhat Eren oldu.

 

Orhan İSMAİLOĞLU

Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması’nın kraliçesi 9 numara ile yarışmaya katılan21 yaşındaki Sevim Suzi Yusufoğlu, Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması’nın Kral’ı ise 6 numara ile yarışan 19 yaşındaki Ferhat Eren oldu.Golden Tulip Hotel’de gerçekleşen 28. Miss Kuzey Kıbrıs 2014 Güzellik Yarışması ve 17. Bay Kuzey Kıbrıs 2014 yarışması oldukça görkemli bir atmosferde gerçekleşti.

Bülent Günkut produksiyon ve sunuculuğunda gerçekleşen yarışma, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu tarafından canlı olarak yayınlandı.

Yarışmada bayanlarda ikincilik tacının sahibi 12 numara ile yarışan 18 yaşındaki Ebru İlkan, üçüncü11 numara ile yarışan 21 yaşındaki Ülkü Tekin, dördüncü 3 numara ile yarışan 21 yaşındaki Emine Erkanlı, beşinci ise 2 numara ile yarışan 18 yaşındaki Şükrüye Karakuş oldu.

Yarışmaya katılan 12 güzel kendi aralarında yaptıkları oylamada 6 numarayla yarışmaya katılan Didem Dalgınç’ı dostluk güzeli seçti.