Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması geçtiğimiz hafta Girne’nin gözde mekanlarından The House & The Garden’da kalabalık bir davetli topluluğun hazır bulunduğu gecede gerçekleşti. Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olan yarışmada adeta görsel bir şov yaşandı. Te Medya’nın hazırlamış olduğu sahne dekoru güzeller kadar etkileyici bir görsel şova dönüştü. Genç TV ekranlarından tüm dünyaya canlı yayınla ulaştırılan gecede 13 finalist kız jürinin karşısına geçti. Bu yıl 29. Güzelini seçen  Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması görkemli ses, ışık  ve sahnesiyle gerçekten mükemmeldi.  Bahar Gökhan  ve İpek Amber’in şarkılarıyla renk kattığı yarışmada jüri güzelleri seçmede oldukça zorlandı. Bülent Günkut’un sunumuyla gerçekleşen gecenin kazanan isimleri şunlar oldu. 

Berfe Alisinanoğlu,

2.     Laden Çelebi

3.     Gülben Öztinen

4.     Merve Soygazi, Soygazi Miss Arkın Colony Güzeli olarak da taçlandı.

5.     Şifa Selçuklu

Dostluk Güzeli Semra Köroğlu

Erkeklerde en yakışıklı Kemal
Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olarak bu yıl 18. gerçekleşen Bay Kuzey Kıbrıs 2015 Yarışması finalist 13 bay adayı  arasında  yaşandı. Yarışmada birinciliği Kemal Ağın, ikinciliği Ezel Köle, üçüncülüğü ise Mert Uğur kazandı.

Bay Kuzey Kıbrıs finalistlerinin kendi  oyları ile belirlediği ‘Bay Dostluk’ yarışmada 5 numarada  yarışan Üniversite öğrencisi  Nazım Taşpınar seçildi.

 

Büyük  seçici  kurulun   sıralamasında  dördüncülük Erdal Sakaoğlu,  beşincili ödülü de Yakup Yaba’nın oldu.