Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Ayvalık'ta tatillerine başlayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, daha sonra soluğu Muğla Fethiye'de almıştı. Tatilden dönen ikiliden Özdemir, ünlü şarkıcıyla ilişkisinde mutluluğu yakaladığını açıkladı.

tv100'e konuşan 29 yaşındaki güzel, "Her şey çok güzel gidiyor. Çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum" dedi.

Ünlü oyuncuya Oğuzhan Koç’la beraber bir proje yapmayı düşünüp düşünmediği soruldu. Özdemir, "Ben şarkı söylemeyi gerçekten beceremiyorum. 'O Ses Türkiye'ye çıktım, dizinin tanıtım şarkısını söyledim. Benim için oralar çok yeterli" ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir, "Oğuzhan'ın çok iyi bir kalemi var. Çok başarılı olduğu için 'birlikte oynamam, oynarım' gibi bir şey demiyim. Tabii ki sette çok keyif alarak çalışacağımdan, çok şey öğreneceğimden eminim. Umarım bu konuda da yollarımız kesişir" şeklinde konuştu.

Güzel oyuncu, '3 Adam' grubunun tek bekar üyesi olan Oğuzhan Koç’la evliliğe de yeşil ışık yaktı: Geçen gün Oğuzhan'a sordum, "Böyle olacağını düşünüyor muydun?" dedim...

Bunlar kısmet işi. Ona sormak daha doğru olur ama güzel bir süreçteyiz şu anda. Yazın tadını çıkaralım. O soruların zamanı var mıdır bilmiyorum ama sorunun zamanı şu an değil.

Ünlü çift, tatilde kiraladıkları guletle Fethiye'nin koylarını gezmişti. Teknede bir ara Koç'a sarılan oyuncu, "Aşkım" diyerek, sevgi gösterisinde bulunmuştu.