Üç çocuk annesi oyuncu Kristin Cavallari, Amerikan futbolu oyuncusu olan eski eşi Jay Cutler'dan boşandığı gibi soluğu Cabo sahilinde aldı. Ünlü komedyen Jeff Dye ile samimi bir şekilde görüntülenen Cavallari'nin keyfi hayli yerinde görünüyor.

'The Hills' dizisiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Kristin Cavallari, Meksika tatilinde ABD'li komedyen Jeff Dye ile objektiflere takıldı.

Jeff Dye ile samimi bir şekilde eğlenen Kristin Cavallari, kalbini yeni aşka hemen açmış görünüyor.

Kristin Cavallari ve komedyen Jeff Dye, geçtiğimiz hafta sonu Cabo San Lucas'ta günlerce süren aşk dedikodularını doğrular nitelikte eğlendi.

Birbirlerini öpmeye doyamayan çiçeği burnunda çift, samimi danslarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kristin Cavallari, Amerikan futbolu oyuncusu olan eski eşi Jay Cutler'dan geçtiğimiz günlerde boşanmıştı.

33 yaşındaki Cavallari, İtalya'daki Positano tatilinde bir teknede çekilen üstsüz pozunu sosyal medya sayfasında paylaşmıştı.

Bu poz yüzünden Cavallari'ye takipçilerinden eleştiri dolu yorumlar yağdı. Bir takipçisi " Senin çocukların yok mu? Utanmalısın" yorumunu yaparken bir diğeri "Senin striptizci olduğunu sandım. Sen bir annesin. Neden?" diye yazdı.

Bazı takipçileri bu iddialı pozu Kristin Cavallari'nin boşanmış olmasına bağlarken, bazıları da "Belki de anneliğe daha fazla zaman ayırmalısın" yorumunu yaptı.

Kristin Cavallari'nin paylaştığı pozu savunan az sayıda takipçisi de çıktı. Onlar da üç çocuğu olmasına rağmen hala fiziksel görünümünü koruduğu için Cavallari'yi tebrik etti.