Lefkoşa'nın Surlariçi’nde yeni açılan Bendo Street Döner, kaliteden ödün vermeden yola çıktı ve bir ilke imza attı

Bendo Street Döner, Lefkoşa'nın merkezi Surlariçi'nde kaliteli bir mekan olarak hizmete açıldı. Et ve tavuk dönerde iddialı olan Bendo Street Döner, hellim döneri de ürünleri arasına ekleyerek bir ilke imza attı.
Rauf Denktaş ile Salfer Şenbülbül'ün işletmeciliğini yaptığı Bendo Street Döner, Surlariçi'nde bulunan Ankara Sokak'a canlılık kattı.
Bendo Street Döner'in tasarımını Murat Zengi, mekanın iç mimarisini Nermin Gündoğdu üstlenirken, Bendo Street Döner'in yaratılmasında ve projenin ortaya çıkmasında Süleyman Osman'ın büyük emeği bulunuyor.

Bendo Street Döner ortaklarından olan Salfer Şenbülbül, küçük yaştan bu yana mutfakta yetişerek iyi bir şef olduktan sonra işletmeciliğe adım attı. Şenbülbül, İngiltere'de 7 yıllık deneyim elde ettikten sonra Kıbrıs'a gelerek farklı restoran ve kafeteryaları çalıştırmış bir kişi.


 

Hellim döner ilk kez Bendo Street Döner'de
 

Şenbülbül, et ve tavuk dönerden sonra hellim döneri ürünleri arasına ekleyerek bir ilke imza attıklarını ve ilk günden çok sevildiğini belirterek, bidda ve sosların da kendi üretimleri olduğunu söyledi.
Yüzde 100 et ile yapılan et dönerin tamamen katkısız olduğuna dikkat çeken Şenbülbül, özel sunumlarla kaliteden ödün vermeden çalıştıklarını vurguladı.