Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu, her yıl geleneksel olarak organize ettiği ‘Bahar balosu’nun üçüncüsünü 28 Mart tarihinde gerçekleştiriyor.

Tottenham’da bulunan Regency Banquiting Suite Salonu’nda gerçekleşecek olan gece tam bir Türk Sanat Müziği Şöleni’ne dönüşecek…

Kıbrıs’ın gözde sanatçıları Bahar Gökhan ve Cem Kafkası da düzenlenecek olan geceye davet eden Vatan Kültürel Türk Sanat Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu, gazetemize yapmış olduğu açıklamada 28 Mart tarihinde düzenlenecek olan ‘Bahar Balosu’nun tam bir Sanat Müziği Gecesi’ne dönüşeceğini söyledi. Kıbrıs’ın iki ünlü sanatçısı Bahar Gökhan ve Cem Kafkas’ın da düzenlenecek olan geceye katılıp kendilerini onurlandıracaklarını kaydeden Nalbantoğlu, herkesi düzenlenecek olan geceye beklediklerini kaydetti. Vatan Kültürel Türk Sanat Müziği Korosu’nun bir vakıf olarak faaliyet gösterdiğine de dikkat çeken Nalbantoğlu, geceden elde edilecek olana gelirin Aliriza Degirmencioğlu Türk Okulu’na bağışlanacağını kaydetti. Nalbantoğlu, bugüne kadar yapmış oldukları etkinliklerden elde edilen gelirin 5 bin Sterlini Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Kanser Hastaları Yardım Derneği’ne, 3 bin Sterlini ise Türk Okulları’na bağışladıklarını ifade etti.

Nalbantoğlu; “Elimizden geldiğince toplumsal dayanışma, sosyal sorumluluk adına Londra’da faaliyet gösteren Türk Okulları’na ve KKTC’de faaliyet gösteren Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne yardımcı olmaya çalışıyoruz. 28 Mart Bahar Balomuz’da hem bir sosyal etkinlik olarak, hemde yardım amacı taşımakla ayrı bir önem taşıyor” dedi.

Nalbantoğlu: “Sanat Müziği’ne gönül veren tüm duyarlı ve yardımsever kardeşlerimizi gecemize bekliyoruz’ sözleriyle herkesi Regency Banquiting Suite Salonu’nda düzenlenecek olan baloya davet etti.

Bahar Gökhan, sahne alacağı gecede ‘Aşk Olsun’ isimli yeni albümünden eserlerini de ilk kez Londralı hayranları için seslendirecek.

Balo biletleri £35 satışa sunuldu.